自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
馬騮狗 發表於 19-9-11 06:37

今時今日你吾問都比啦?

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

好靚
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

2019勳章

男爵府

2019新春慶豚圓

張圖入面果D??

尋日買左半打stella但無得送

係未要唔用會員卡比錢先得

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

kelvin1206 發表於 19-9-11 09:31
張圖入面果D??

係咪今日開始派?

男爵府

2019新春慶豚圓

evip 發表於 19-9-11 09:42

係咪今日開始派?

明白, 今日再買

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

kelvin1206 發表於 19-9-11 09:31
張圖入面果D??

應該買2支stella送1張,你買半打,若分開單可以送3張,若一張單就只送一張
若有單,試下今日去追佢攞番

kelvin1206    發表於 6 天前

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

evip 發表於 19-9-11 09:42

係咪今日開始派?
9月9至9月22,送完即止

子爵府

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

2019新春慶豚圓

好靚黑色兔仔

男爵府

redbus 發表於 19-9-11 10:30
好靚黑色兔仔
好靚琴晚收到風,食完飯即刻去買,三十幾蚊就有齊兩張中秋卡

大宅

2019新春慶豚圓

catvv 發表於 19-9-11 10:45
好靚琴晚收到風,食完飯即刻去買,三十幾蚊就有齊兩張中秋卡

...

我買咗三包啫喱$20

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

會員有冇儲積分?送的卡係新户口?

男爵府

catvv 發表於 19-9-10 21:09
張卡好靚
有兩款

Thx for sharing!!我買左兩Set立頓奶茶呀!職員比我揀任何兩款卡呀!我分兩次買Lo

大宅

是否必須是會員先有的送?

男爵府

2019勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

Thanks
HIMMAMA3  男爵府

男爵府

sake_hk 發表於 19-9-10 23:40
要開口問!D收銀唔自動比(我果間)!!

me tooo

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

阿狸 發表於 19-9-11 11:20
是否必須是會員先有的送?

唔係,但我覺得一定要主動問收銀員。 我今日買, 佢用張新卡嘟,唔使我拎舊卡。

我都有2張呀! 我同佢講我要黎儲。 佢話幫我分單,之後比哂我款我。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊