心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小傑媽媽 發表於 19-12-14 18:51
今年商場聖誕裝飾

靚喎,邊度?

子爵府

過左兩日冇wifi日子,電話plan係龜速無限,咩網都上唔到
終於啱啱整返好寬頻

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

小傑媽媽 發表於 19-12-14 18:40
我都要招呼下我既客人嘛,唔係我d舖仲邊有人幫襯

冇問題,隔離客人好需要你,呢度唔見你,我會過隔離裝下見唔見到你

已刪除用户

公爵府

開心吸收勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-14 18:51
今年商場聖誕裝飾

靚喎

公爵府

開心吸收勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-14 20:25

係啦,你哋而家大個女,識得照顧自己,唔需要媽媽我成日 ...

上次同朋友睇樓,話說比個地產激死,今舖佢搵左佢另一個朋友幫佢約睇樓,點知佢既朋友都約左..上次個地產
好彩比佢發現左唔睇 lu

已刪除用户

公爵府

開心吸收勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-14 20:33
點解你朋友買樓一定要揾人陪,唔可以自己睇?

唔係陪,係幫手搵 agent,係上次麻煩 agent,我先陪佢一次,而家佢好小心,佢會搵朋友幫手搵左 agent先,然後佢自己約睇,但估唔到會係咁,佢朋友又幫佢約返上次我約既勞氣 agent

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大戶 發表於 19-12-14 20:44
唔係陪,係幫手搵 agent,係上次麻煩 agent,我先陪佢一次,而家佢好小心,佢會搵朋友幫手搵左 agent先,然後佢 ...

而家市淡,應該agent好服務架?

公爵府

開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-12-14 20:56

理應係,事實唔係囉!比佢串又鬧又呃我朋友,被我朋友發現左佢講大話!但我朋友受左一肚氣,講明呢個 agent 啲盤平通街再筍再好都唔會買

公爵府

開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-12-14 20:56

唔理淡或者旺巿,過門點都係半個客,就算唔幫襯都可以當儲客,都應該亙相尊重既
原本我約我都覺麻煩,點知我陪佢去睇,我都覺得好無禮貌,事後我朋友同佢單獨傾價,我朋友話返我知,我都 o 晒咀 心諗咁都有 而家朋友既老公講明條友既盤一概唔睇,咪駛大家時間咁話喎

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大戶 發表於 19-12-14 21:32
唔理淡或者旺巿,過門點都係半個客,就算唔幫襯都可以當儲客,都應該亙相尊重既
原本我約我都覺麻煩 ...

都係,做生意最怕受無謂氣

公爵府

開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-12-14 21:34
都係,做生意最怕受無謂氣

講真,而家唔係驚無盤,係驚無錢囉!有錢買山頂乜都得,無錢真係乜都唔駛傾!
買樓真係要買得服氣同舒服
條友個日似搵我朋友嘈交咁,意頭呢家野,中國人都睇重,買左佢啲盤都唔老拉啦

寶石宮

大戶 發表於 19-12-14 21:52
講真,而家唔係驚無盤,係驚無錢囉!有錢買山頂乜都得,無錢真係乜都唔駛傾!
買樓真係要買得服氣同 ...

唔想做就彈比同事跟啦,做sales 咁樣唔得

公爵府

開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-12-14 23:30
唔想做就彈比同事跟啦,做sales 咁樣唔得

咪係囉!我諗我哋去 sales 搵飯食仲叻過佢,搵得多過佢

禁止發言

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁