使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
stkyo 發表於 19-9-11 00:49
呢兩晚都係呢個時候開工

因為佢地係呢段時間活動

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實係咪成個bk 都淪陷了

大宅

回覆樓主:

係wor, 太批民房入侵 仲係無限loop 同一樣嘢。。。

子爵府

回覆樓主:

文宣新策,周圍貼章新聞唔講立場就走左去,之後就等其他人睇到好煩嫌 呢招夠高

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

白糖糕 發表於 19-9-11 01:08
咁似之前d殘體字文宣既??
比人鬧過識轉做繁體出po喇

根本就係果d

伯爵府

超級大懶蛇 發表於 19-9-11 00:33
唔該你哋講政治就返去時政啦!
成日喺自由講場出post, 我已經避開少睇自由講場, 點知而家連自由報 ...

我淨係話行街好爽就畀人搬咗去整治都唔知發生咩事

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

願望石 發表於 19-9-11 07:15
文宣新策,周圍貼章新聞唔講立場就走左去,之後就等其他人睇到好煩嫌 呢招夠高
...

好煩之後就放棄bk?

寶石宮

katherine.k 發表於 19-9-11 07:44

寶石宮

lovemisha 發表於 19-9-11 03:08
唔去講政治但政治都會逼埋身原來係咁既意思終於明

問題係,已經有專區架啦...佢地入面自我感覺良好,批鬥乜都好啦..而家又多批不明account洗版

子爵府

唔block 左果d 戶口就晚晚都係咁

子爵府

katherine.k 發表於 19-9-11 07:44

行街爽有咩問題?

公爵府

回覆樓主:

一律封啦
所有人都應守規則
唔好學暴徒呀

複式洋房

今次呢班文宣係咪就係叫做藍絲五毛?
真係真係好討厭,如果連自由報料都淪陷埋,我真係要決定放棄BK,如果唔係人都癲。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

願望石 發表於 19-9-11 07:15
...

係,好明顯造假屈人

寶石宮

flyinsky 發表於 19-9-11 07:51
行街爽有咩問題?

而家唔可以爽...

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

連BK都要抹黑
BK有舉報功能
亦有使用意見
版主亦好努力
請各人自重!

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

已處理
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

iPhoneX 發表於 19-9-11 07:54
今次呢班文宣係咪就係叫做藍絲五毛?
真係真係好討厭,如果連自由報料都淪陷埋,我真係要決定放棄BK,如果 ...

係卦,食個月餅都騎去政治~煩

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

依家bk對殘體字已經包容咗好多

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

flyinsky 發表於 19-9-11 07:51
行街爽有咩問題?

絕對有!會比人話你無腦啦!問你係咪拎緊綜緩啦!仲會祝你老公早日失業

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊