自由報料

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
zoie_w 發表於 19-9-11 17:28
請問仲有沒有深藍色呀?

侯爵府

Evachau 發表於 19-9-11 18:42

但沒有啡handle

伯爵府

Evachau 發表於 19-9-11 18:42

謝謝你

侯爵府

Cathy34567 發表於 19-9-11 17:30
羊皮有咩色揀?

比較多色,如粉藍、紅和卡其啡色

侯爵府

kendomimi 發表於 19-9-11 17:30
Nylon 是6折,不是半價

我買半價款(不是啡handle)

wcpcelia    發表於 4 天前

男爵府

Evachau 發表於 19-9-11 18:45
我買半價款(不是啡handle)

你買neo?

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

多謝報料,去了,其實幾多款幾靚,預80%都係皮款
基本tote bag都有
基本帆布背包無,問左sales無減價(我只係搵呢樣所以無野岩)

侯爵府

kendomimi 發表於 19-9-11 18:48
你買neo?

係吖

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-9-11 18:49
基本帆布背包無,問左sales無減價(我只 ...

請問基本款有無呀?

大宅

2016畫展勳章

Charlotte_mom 發表於 19-9-11 18:49

吓!我想買背包呀

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

bbjr 發表於 19-9-11 19:15
吓!我想買背包呀

有細個,皮有黑、米、深藍;細到好似俾小朋友玩果d
布有米....唔記得咩色、好似有桃紅果d,無深藍黑,都係偏細碼
有d有花紋fabric正常大人size

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2016畫展勳章

Charlotte_mom 發表於 19-9-11 19:41

妳講得好詳細呀!唔該曬

侯爵府

zoie_w 發表於 19-9-11 19:08
請問基本款有無呀?

大宅

多唔多人排隊入去呀?
諗住聽日去睇下

侯爵府

standbyby 發表於 19-9-11 21:10
多唔多人排隊入去呀?
諗住聽日去睇下

今天Lunch time 去只有排隊俾錢吖

男爵府

kendomimi 發表於 19-9-11 17:02
Long handle L size , $900 , 40% off = 540

請問見唔見有厚料款?

男爵府

小菜子 發表於 19-9-11 22:13
請問見唔見有厚料款?

Neo series 有,50%off ,但特定色,比較鮮

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 19-9-11 19:41

請問羊皮星星款有黑或籃嗎?幾錢呢?

侯爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
iki 發表於 19-9-11 22:45
請問羊皮星星款有黑或籃嗎?幾錢呢?

印象中沒有,個staff話呢邊係三折,但唔知原價幾錢

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Evachau 發表於 19-9-11 14:51
我無睇原價幾錢,羊皮有6折,其他款有半價

羊皮應該係4折wor

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊