親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

弱弱一問,有冇人試過坐 AirAsia,冇行李寄倉,提早幾個鐘櫃檯 check in,而櫃檯俾上早一班機?

侯爵府

未試過加錢劃位, 亦未試過分開坐
有次3個人分左2張單出
online check時有一人分開坐
我地大人冇所謂
去到櫃位寄行李時地勤幫我地劃過第2個位, 最後3人一齊坐

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

畀面勳章

HK EXPRESS未試過加錢劃位, 亦未試過分開坐. 但幾年前坐AIRASIA, 一家人就有比錢一齊坐.

複式洋房

會比$。
小小空姐,慳住遊世界。

男爵府

吾劃預左有機會分開 ,上次見到回程2大2小都分開座

大宅

回覆樓主:

剛買咗air Asia 有買劃位,最平嗰隻16個幾一程一人,完全合理,有小朋友唔會搏

男爵府

elsiechan 發表於 19-9-11 09:28
會唔會加錢劃位?
如題。 如果價錢差得遠,有時候都會選擇廉航,但係劃位時,仍見好多吉位。因為好多時候同 ...

我一定選擇劃位,但航空公司見有小朋友,會盡量安排一起坐。

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

試過加,又試過唔加
聽過有人排隊上機時ee哦哦(應該打散左)話點知咁多人俾錢劃位,排佢後面嘅我心唸,我咪係囉
又試過唔加,打散左(因分開book,前後checkin,派完上行最右到下一行最左),咁咪自己坐囉

首頁

尾頁

跳至