時政擂台

跳至

首頁
12345...15

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知係律師、會計師定醫生呢?

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-9-11 17:46

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

公爵府

evip 發表於 19-9-11 10:27
唔知係律師、會計師定醫生呢?

可惜,搭地鐵都唔俾$。佢行得好快,我追住佢影相。明天再等佢!我會預備好。

yk8ky    發表於 19-9-11 21:41
Jessy    發表於 19-9-11 18:07
jessica0768    發表於 19-9-11 15:04
Danjunior    發表於 19-9-11 11:13
horsepant    發表於 19-9-11 10:32

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

cathy-tse 發表於 19-9-11 10:29

中環都有後生仔做清潔喎

我見做清潔多數上年紀,初初以為做Starbucks 果類,點知走人lift 我跟唔切。

公爵府

esmehouse 發表於 19-9-11 10:32

見佢跳閘啫。中環比較少見!

wcpcelia    發表於 19-9-11 12:26
esmehouse    發表於 19-9-11 10:36

子爵府

evip 發表於 19-9-11 10:31
可惜,搭地鐵都唔俾$。佢行得好快,我追住佢影相。明天再等佢!我會預備好。
...

其實同大陸以前批鬥冇乜分別

yk8ky    發表於 19-9-11 21:42
winnie713    發表於 19-9-11 16:25
kat0318    發表於 19-9-11 13:39
蛋皇哥0127    發表於 19-9-11 11:16

伯爵府

回覆樓主:

跳閘 可能佢跑開馬嘅呢

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

...
一定要,越早發現佢,越早幫到佢。
認為正確而你又有時間,幫幫手,搵晒佢地出黎。
糾正佢行為,其實係為佢好。

伯爵府

luppy 發表於 19-9-11 10:35
其實同大陸以前批鬥冇乜分別

應該一邊影一邊拖住佢,請佢去客服交罰款就正面

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

你講什麼呀,只有這些職業才是有為?對不起了這種價值觀算不認同。只要尊重自己職業就是有為。

蛋皇哥0127    發表於 19-9-11 11:16

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

...

下回努力
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

至愛朱古力 發表於 19-9-11 10:41
你開post講黎仲咩啫?報警囉!不過因住捉埋你呀

邊個捉樓主?

kat0318    發表於 19-9-11 13:41
放下自在

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

cathy-tse 發表於 19-9-11 10:37
哦!原來咁

子爵府

babybabyu 發表於 19-9-11 10:37
應該一邊影一邊拖住佢,請佢去客服交罰款就正面

agree.....我情願佢俾人交罰款。

如果佢真係比人拉咗,拉左比人打,可能一世有後遺症....你個心又好過。我最唔想睇到香港人批鬥香港人,very sad.

winnie713    發表於 19-9-11 16:28
sklui    發表於 19-9-11 11:07

珍珠宮

...

無謂影佢相作用不大, 即場叫職員用機CHECK佢就知道,不論任何原因無買飛入閘要即場比罰款$500。

Love and Kindness are never wasted.

子爵府

眾目睽睽下,都咁做,其實知唔知咩叫羞恥?

可憐下一代連羞恥之心都冇

象牙宮

babycam 發表於 19-9-11 10:47
無謂影佢相作用不大, 即場叫職員用機CHECK佢就知道,不論任何原因無買飛入閘要即場比罰款$500。
...

好似係5000喎!
放下自在

首頁
12345...15

尾頁

跳至