自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019勳章

請問大家, 訂酒店(不論香港定外地), 你地會用hotels combine定係agoda, 又或者hotels.com?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

熱狗媽 發表於 19-9-11 10:40
請問大家, 訂酒店(不論香港定外地), 你地會用hotels combine定係agoda, 又或者hotels.com? ...

我用agoda

熱狗媽    發表於 19-9-11 10:43

子爵府

沒一定, 有時直接AGODA平D, 有時THROUGH HOTEL CONBINE去AGODA又會平DD,所以每次都要格下價先知邊到划算D。

wcpcelia    發表於 19-9-11 15:14

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

通常Agoda

伯爵府

2019新春慶豚圓

邊間平就用邊間

大宅

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章

覺得多數hotel combined 會平DD, 但如果AGODA做緊promotion有promotion code, 可能又會平過combined, 有時Kayak都平, 所以要周圍格價.

侯爵府

回覆樓主:

用trip advisor link 去agoda/booking/hotels check 格,再check 酒店官網。近年發覺好多酒店官網平啲、可取消或到付。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

翡翠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

Agoda 多,如果日本酒店就會試用jalan日文版
I 大蚊豬   

男爵府

用慣了Agoda

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

booking.com都好

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

邊間平用邊間

男爵府

熱狗媽 發表於 19-9-11 10:40
請問大家, 訂酒店(不論香港定外地), 你地會用hotels combine定係agoda, 又或者hotels.com? ...

Hotels combined 係格價網,等於Trivago 或者tripadviser。佢哋唔係travel agents,冇得book 酒店。

男爵府

Agoda

別墅

用開agoda
Hotelscombined 雖然話compare其他酒店 但次次格完價都係agoda最平

伯爵府

trip.com 都平架

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

我看價格,哪個便宜訂哪

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

hichunchun 發表於 19-9-11 13:55
用開agoda
Hotelscombined 雖然話compare其他酒店 但次次格完價都係agoda最平

Hotelscombined好似唔識夾trip.com同官網,我會睇埋

子爵府

judycyk 發表於 19-9-11 13:55
trip.com 都平架

我成日見到trip.com 比其他平5-10%, 但又有坊間留言話佢成日book 錯變咗無房
反而我見agoda, booking, hotels 個價九成九一樣,我通常貪十送一經晒Hotels.com 算

珍珠宮

回覆樓主:

最近泰國都用過 cheap, 冇事啊,又平

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 19-9-11 13:59
Hotelscombined好似唔識夾trip.com同官網,我會睇埋

可能 cheap 冇俾佣金

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊