影視娛樂

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

Elsatang0716 發表於 19-9-26 21:57
好好睇 不過我發咗幾晚惡夢

點解? 恐怖劇? 係唔係講鬼㗎? 乜唔係講查案咋咩?

複式洋房

susumi123 發表於 19-10-3 00:35
點解? 恐怖劇? 係唔係講鬼㗎? 乜唔係講查案咋咩?

唔係講鬼 但講變態殺手

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

Elsatang0716 發表於 19-10-3 01:24
唔係講鬼 但講變態殺手

I see… 咁我可以開嚟睇,因為我唔睇恐怖劇

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

6O天都OK

別墅

Kingdom!

別墅

2019新春慶豚圓

hksarhksar 發表於 19-10-13 23:11
6O天都OK

唔該晒,等我留意吓先

別墅

2019新春慶豚圓

SugarBoo 發表於 19-10-15 16:24
Kingdom!

唔該晒,等我睇完而家嗰套跟住睇吓

男爵府

SugarBoo 發表於 19-10-15 16:24
Kingdom!
我都望望下先

男爵府

Vagabond 都可以一睇既

男爵府

在原創電影中,由金像影后珊迪娜布洛(Sandra Bullock)主演的驚慄片《蒙上你的眼》(Bird Box)觀看人數最多,高達8000萬,亦是Netflix所有原創作品之首;緊接的是珍妮花安妮絲頓(Jennifer Aniston)與(Adam Sandler)合作的喜劇電影《猜猜誰是兇手》(Murder Mystery),有7300萬次人觀看,總排名也位居第二。排名第三的是美國動作冒險犯罪片《三重邊界》(Triple Frontier),共計5200萬瀏覽量。

《蒙上你的眼》改編自美國小說家Josh Malerman的同名小說,講述當一股神秘力量要殲滅人類,大家只知道一個法則:萬一你看到它,就要奉上自己的性命。(IMDb)
《蒙上你的眼》改編自美國小說家Josh Malerman的同名小說,講述當一股神秘力量要殲滅人類,大家只知道一個法則:萬一你看到它,就要奉上自己的性命。(IMDb)

而《最佳出租男友》(The Perfect Date)、《愛有六呎高》(Tall Girl)、《辣手騎警》(The Highwaymen)、《秘戀》(Secret Obsession)、《永遠的準情人》(Always Be My Maybe)、《母乜關係》(Otherhood)、紀錄片《國王的豪華音樂節》(Fyre)分別位列第四至十。

根據榜單呈現出來的趨勢,高中校園喜劇尤其受歡迎,無論是電視抑或電影,包括《性愛自修室》、《名校風暴》、《愛有六呎高》等,當中一些西班牙語的劇集亦是如此。

《性愛自修室》的女主角Emma Margaret是一位英法混血兒,長相酷似瑪歌羅比(Margot Robbie)。(IMDb)
《性愛自修室》的女主角Emma Margaret是一位英法混血兒,長相酷似瑪歌羅比(Margot Robbie)。(IMDb)

其實Netflix以往都將收視數據保密,今次實屬鮮有公開。不過外媒指出,如果一位用戶觀看了一套電影的70%,或者一套劇集某一集的70%,都會被計入已看的數據中,所以並不知道有多少用戶是觀看了整套電影或者電視劇。

男爵府

60日睇到第7,8集忍吾住一晚睇晒

別墅

2019新春慶豚圓

hksarhksar 發表於 19-10-21 18:07
在原創電影中,由金像影后珊迪娜布洛(Sandra Bullock)主演的驚慄片《蒙上你的眼》(Bird Box)觀看人數最 ...

好詳細~

hksarhksar    發表於 19-10-21 19:24

公爵府

2019新春慶豚圓

twinsbbmama 發表於 19-9-22 04:31
啱啱睇咗Mindhunter第一集,幾好睇喎

第二季都好好睇

別墅

2019新春慶豚圓

hksarhksar 發表於 19-10-21 18:08
60日睇到第7,8集忍吾住一晚睇晒

我已經睇晒MindHunter,今晚睇吓你哋介紹嗰啲先

別墅

2019新春慶豚圓

bigbighei 發表於 19-10-21 18:54
第二季都好好睇

Season 2我都睇咗啦,好好睇

男爵府

https://www.looper.com/150532/un ... -you-need-to-watch/Underappreciated movie in netfix

你地如
睇完分享下,我冇時間睇美劇,只系睇戲

公爵府

2019新春慶豚圓

hksarhksar 發表於 19-10-22 02:50
https://www.looper.com/150532/un ... -you-need-to-watch/Underappreciated movie in netfix

你地如

Mind Hunters 好好睇 一季得10集好快睇完

hksarhksar    發表於 19-10-22 12:24

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

Blacklist 都好好睇

複式洋房

好多都好高質! 有D仲有4K同HDR

公爵府

2019新春慶豚圓

wongj250 發表於 19-10-22 12:20
好多都好高質! 有D仲有4K同HDR

絕對係

首頁