親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問覺得去"江村鐵路單車+南怡島+晨靜樹木園" 還是 "愛寶樂園" 比較合適?

冬天玩江村鐵路單車會否好凍?
愛寶樂園冬天否好凍?

女女9歲, 好動, 但不可以玩太刺激機動遊戲

謝謝大家 !

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

幾年前12月去過愛寶,舊年12月包車去了摘士多啤梨+南怡島+晨靜,我覺得愛寶會開心d

別墅

上年冬天,寒流果段時間去咗愛寶,真係超凍!有啲機動遊戲無開,不過果啲都係刺激啲既遊戲!主要玩雪兜,睇動物、玩唔刺激嘅機動遊戲,同埋夜晚燈飾好靚~ 小朋友玩得開心,不過大人就覺得,唔會再擇冬天去~

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

兩邊都凍,愛寶可躲入室內, 小朋友可睇動物、玩機動遊戲,開心d, 晚上燈飾好靚!

wcpcelia    發表於 19-9-12 11:04

禁止訪問

大宅

keibe_0523 發表於 19-9-11 16:31
上年冬天,寒流果段時間去咗愛寶,真係超凍!有啲機動遊戲無開,不過果啲都係刺激啲既遊戲!主要玩 ...

請問冬天去會唔會好少動物睇?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

helenbbbb 發表於 19-9-11 22:13
冬天玩江村鐵路單車會否好凍?==>係超凍

又唔算太凍! 只要唔加錢玩vr 無事既
放下自在

別墅

ksbb68 發表於 19-9-18 19:26
請問冬天去會唔會好少動物睇?

會少咗,我上次Lost Valley停咗,仲有啲動物,都話因太凍關係,收起咗!

別墅

舊年聖誕去了江村鐵路單車+南怡島, 係凍, 但只要穿足夠衣服, 帶手套同面罩就抵得住, 鐵路單車難忘經驗 (仔仔8 歲)

男爵府

冬天既韓國真係好恐怖好凍

男爵府

好媽媽勳章

Chingwoo 發表於 19-9-11 15:41
請問覺得去"江村鐵路單車+南怡島+晨靜樹木園" 還是 "愛寶樂園" 比較合適?

冬天玩江村鐵路單車會否好凍?

今年4月去玩單車,果日有2×度,曬曬地,幾好玩,但家人在12月玩過,佢話凍到冇曬感覺,只想快d完,但南怡島就唔同,家人話有雪超靚,我4月時就好似去左 郊野公園咁

另外,愛寶因太遠來回要成3-4個鐘冇去到,去左樂天世界,附近有街行同水族館,玩足1日

珍珠宮

回覆樓主:

愛寶冬天真係好凍,唔係有特價票都唔去

珍珠宮

朱朱bb 發表於 19-9-19 12:49
今年4月去玩單車,果日有2×度,曬曬地,幾好玩,但家人在12月玩過,佢話凍到冇曬感覺,只想快d完,但南怡 ...

由江南去愛寶,計埋搭 shuttle 才一小時,唔太遠

有d 專車仲快

男爵府

愛寶冬天晚上有燈飾好鬼靚架!我上次12月尾去晚上仲落雪,勁有氣氛

首頁

尾頁

跳至