使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

BK Milk勳章

Yuki_Yeung 發表於 19-9-16 11:40

bk管理員應該不偏不人倚,不分顏色,將所有違規文章移除 ...

啱架,我貼張圖中既會員,28個係時政既post,都係由公海出鋪俾版主移左入時政,咁係咪要封戶呢?

公爵府

2018復活節勳章

jessica0768 發表於 19-9-18 18:04
啱架,我貼張圖中既會員,28個係時政既post,都係由公海出鋪俾版主移左入時政,咁係咪要封戶呢?
...

絕對同意、支持版主警告呢位會員,
再犯就封戶,同時建議對呢2個會員都有相同嘅處理手法,經常性喺自由版面開政治post

希望版主真係有心清理一下自由版面,唔好再比有心人喺度搗亂

男爵府

Yuki_Yeung 發表於 19-9-18 18:14
絕對同意、支持版主警告呢位會員,
再犯就封戶,同時建議對呢2個會員都有相同嘅處理手法,經常性喺自由版 ...

同意

伯爵府

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22810463

管理員,又多一個post 被騎劫成版都講政治,係咪又拉入時政算呢?

伯爵府

回覆樓主:

尤其呢位會員,佢真係乜都扯上政治,回覆完全唔貼題,點解仲可以尤得佢

大宅

A_lcy 發表於 19-9-23 18:35
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22810463

管理員,又多一個post 被騎劫成版 ...

一粒老鼠屎 搞壞一鍋粥
有問題會員又唔block
令其他正常po無故被搬

伯爵府

臨瞓前上bk 一陣,就見到唔同topic 都被騎劫,起身睇其他又係咁,呢d 問題管理員真係唔會理

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,如主題內留言最終演變成相關政治討論,管理團隊才會將主題搬移到時政擂台。

子爵府

特派員 發表於 19-9-24 12:39
你好,如主題內留言最終演變成相關政治討論,管理團隊才會將主題搬移到時政擂台。 ...

正反意見皆有,不説粗言穢語即可,唔岩聽jm 自己應稍移玉步,何必嘈版主及管理團隊!
可鄰香港也正被人騎劫

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ASJ2008 發表於 19-9-26 16:51
正反意見皆有,不説粗言穢語即可,唔岩聽jm 自己應稍移玉步,何必嘈版主及管理團隊!
可鄰香港也正被人騎 ...

想講政治嘅應該稍移玉步去政治擂台,而唔係騎劫人哋個post

香港比人騎劫,你都搵警察幫忙,唔通叫你移玉步離開香港?何必嘈住警察及政府?

水晶宮

stkyo 發表於 19-9-26 22:38

香港比人騎劫,你都搵警察幫忙,唔通叫你移玉 ...

講得無錯,已經有大大個時政可以任討論,其他人開唔係政治post ,就係唔想講政治,點解係都要騎劫人地既post ,唔通咁樣自我感覺會好啲?
要講政治麻煩去返時政,無謂加重版主同管理員工作量

子爵府

stkyo 發表於 19-9-26 22:38

香港比人騎劫,你都搵警察幫忙,唔通叫你移玉 ...

(emoji)!你呢D 算唔算騎劫?我講緊版規喎!
我諗你又搞錯,是班乞衣人 日嘈夜嘈政府至啱!
來說是非者,便是是非人。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ASJ2008 發表於 19-9-26 23:21
(emoji)!你呢D 算唔算騎劫?我講緊版規喎!
我諗你又搞錯,是班乞衣人 日嘈夜嘈政府至啱!
來說是非者, ...

版規就係有講要討論政治要入時政

我係根據你嘅說話回應,你提到被騎劫post,覺得唔啱睇嘅人應該移玉步,唔應該搵煩版主處理。香港被人騎劫,唔啱睇嘅人是否移玉步?是否唔應該煩警察去驅散呢班人?

伯爵府

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22823909

請問一下,點解都係扯上政治,但封一個又唔封埋另外兩個?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 A_lcy 的帖子

你又做埋管理員?

首頁

尾頁

跳至