使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

管理員,有班會員已經唔止一次,響唔係講緊政治嘅帖扯上政治,引起罵戰,如下面呢個帖
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22780949

希望你地考慮禁止呢種會員發言,而唔係將成個post 搬入時政尤一班人繼續罵,懲罰其他會員睇唔到有興趣嘅post。

水晶宮

A_lcy 發表於 19-9-11 16:21
管理員,有班會員已經唔止一次,響唔係講緊政治嘅帖扯上政治,引起罵戰,如下面呢個帖
https://www.baby-ki ...

無錯,搬入時政係對開post 既會員唔公平,等於懲罰開post 既會員同埋想睇既會員失去睇機會

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

支持!初犯者先給予口頭警告,再犯短期禁言,再再犯就永久封號

男爵府

回覆樓主:

邊個扯開話題就警告邊個先, 冇人開頭自然冇人會講,一講就又會吵架

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

講螢光棒都可以扯到去嗰度

伯爵府

脾脾蟲 發表於 19-9-11 23:42
講螢光棒都可以扯到去嗰度

有個post 老公唔送禮物都照講

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

A_lcy 發表於 19-9-11 23:45

佢哋真係好煩㗎
大家好, 我是脾脾蟲  

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ADMIN可唔可以做野丫...
已經成幾個星期係咁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

https://www.baby-kingdom.com/for ... &fromuid=577015

狂發訊息, 騷擾其他會員.
故意引起罵戰. 唔該

寶石宮

邊度咁誇張??

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請求版主處理下呢一類post

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22745354&extra=page%3D1

一大堆人不停咁鬧人曱甴,不停咁貼曱甴圖片,完全無閱讀性,無營養!

象牙宮

有呀!我話我乜都無咪要跳海,有個會員叫我學班人點樣爭取,我都費事回應佢

有個post講送咩比升讀大學嘅屋企人,又講

有個post講火山,又講

就嚟all c唔出都講

good_pig    發表於 19-9-12 01:13

男爵府

stkyo 發表於 19-9-11 23:59
請求版主處理下呢一類post

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22745354&extra=p ...

呢個經常係咁

伯爵府

脾脾蟲 發表於 19-9-11 23:45
佢哋真係好煩㗎

煩到死呀……

伯爵府

stkyo 發表於 19-9-12 00:01
有呀!我話我乜都無咪要跳海,有個會員叫我學班人點樣爭取,我都費事回應佢

有個post講送咩比升讀大學嘅 ...

我舉報左好多次,都唔做嘢

象牙宮

A_lcy 發表於 19-9-12 00:50
我舉報左好多次,都唔做嘢

其實版主都好忙,有啲係義務性質幫忙

寶石宮

stkyo 發表於 19-9-11 14:09
其實版主都好忙,有啲係義務性質幫忙

BK 應該有受薪職員架?

象牙宮

good_pig 發表於 19-9-12 01:16
BK 應該有受薪職員架?

應該無專責巡post嘅職員,估計都係公司要處理admin上嘅嘢,某段時間巡查

以前啲會員好守規矩,而家好多側側膊,係自由開政治post,有啲就特登打啲好隱晦嘅topic,但一入去根本就係政治話題

寶石宮

stkyo 發表於 19-9-12 02:26
應該無專責巡post嘅職員,估計都係公司要處理admin上嘅嘢,某段時間巡查

以前啲會員好守規矩,而家好多側 ...

而家真心想知d會員發生乜嘢事

象牙宮

good_pig 發表於 19-9-12 07:49
而家真心想知d會員發生乜嘢事

政見唔同,有啲人偏激

我見有人PM鬧人

首頁

尾頁

跳至