使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

jj213 發表於 19-9-12 16:56
請問有大量會員專門挑釁, 侮辱
形容人係雞, 畜牲, 甚至更難聽嘅說話, 請問是否適合在此親子王國內發佈 ...

成版標題都已經充滿呢啲字,實在太不堪入目
依家每日時政出post量都近乎超越公海, BK主理人年尾交功課都係要沖人氣jei, 但今年六月至今啲水份, 廣告商唔會咁春虫虫俾你地呃ga, 收手啦

水晶宮

特派員 發表於 19-9-13 11:53
你好,管理團隊會依據規定作出處理,謝謝 !

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid= ...

你咁講根本就冇解釋呢個post 所講既問題,如果再咁落去,bk既後果係不敢想像

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

laamling 發表於 19-9-13 15:05
你咁講根本就冇解釋呢個post 所講既問題,如果再咁落去,bk既後果係不敢想像
...

年中其實走左唔少人,bk核心係討論區,平時出面嘅文章極少人睇

水晶宮

good_pig 發表於 19-9-13 16:41
年中其實走左唔少人,bk核心係討論區,平時出面嘅文章極少人睇

但依架係無左討論既價值,見到既只係侮辱,謾罵,大量無營養既貼圖,不實既信息

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

laamling 發表於 19-9-13 16:49
但依架係無左討論既價值,見到既只係侮辱,謾罵,大量無營養既貼圖,不實既信息
...

所以管理員要保持返討論區嘅整潔

水晶宮

good_pig 發表於 19-9-13 16:51
所以管理員要保持返討論區嘅整潔

講得啱,不過事實管理員只係用斬腳趾避沙蟲既做法

寶石宮

laamling 發表於 19-9-13 16:53

講得啱,不過事實管理員只係用斬腳趾避沙蟲既做法

時政入面,有幾多人真係討論,玩欺凌,改花名...入面有幾討論時事

男爵府

good_pig 發表於 19-9-13 18:10
時政入面,有幾多人真係討論,玩欺凌,改花名...入面有幾討論時事

粗口都常見,呢d都唔禁言,無話可說

寶石宮

jj213 發表於 19-9-13 13:07

扔左入去, ADMIN就當無事發生

別墅

真心煩......開始唔想上bk,我諗好多人同我一樣....

水晶宮

jj213 發表於 19-9-14 00:07

版規講到明,粗口唔講得,連詣音都唔得,依架咁多人講左都唔禁言 ,因此就做到佢地依架咁樣有持無恐,bk難持其疚

水晶宮

good_pig 發表於 19-9-14 00:20
扔左入去, ADMIN就當無事發生

所以咪話係斬腳子避沙蟲既做法,可能年尾就到,bk要比流量啲客睇,因此就咁做,唔係廣告商邊會落廣告

水晶宮

doris2015 發表於 19-9-14 09:45
真心煩......開始唔想上bk,我諗好多人同我一樣....

絕對有呢個想法,應該係話已經上少左70%

寶石宮

laamling 發表於 19-9-14 09:59
所以咪話係斬腳子避沙蟲既做法,可能年尾就到,bk要比流量啲客睇,因此就咁做,唔係廣告商邊會落廣告 :qui ...

小妹其實就係廣告商....問心呢d真係唔係target

水晶宮

good_pig 發表於 19-9-14 11:40
小妹其實就係廣告商....問心呢d真係唔係target

咁你真係要諗清楚,唔好落錯廣告

寶石宮

laamling 發表於 19-9-14 05:59
咁你真係要諗清楚,唔好落錯廣告

唔落啦
估計好多都唔係本地人

水晶宮

good_pig 發表於 19-9-14 17:03
唔落啦
估計好多都唔係本地人

醒目

good_pig    發表於 19-9-14 17:28

珊瑚宮

BK Milk勳章

咁呢個又點計,成日係公海開時政post?

公爵府

2018復活節勳章

jessica0768 發表於 19-9-16 10:07
咁呢個又點計,成日係公海開時政post?

bk管理員應該不偏不人倚,不分顏色,將所有違規文章移除,另外應該出牌禁該會員,再犯封戶

以前每日都會上bk,而家可能隔一個星期先上一上,睇到成班人不停搏大霧喺bk自由版不停講政治,bk所有管理員只移post唔作出懲戒,搞到親子王國變成毒舌王國

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yuki_Yeung 發表於 19-9-16 11:40

bk管理員應該不偏不人倚,不分顏色,將所有違規文章移除 ...

支持將所有違規文章移除,另外應該出牌禁該會員,再犯封戶

首頁

尾頁

跳至