潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
ggbwong 發表於 19-9-11 18:51
Can u share pics of the bracelets? Thx.

FYI

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Argubay 發表於 19-9-11 18:53
FYI

Thx.

大宅

mosjessica 發表於 19-9-11 18:43
Here you are

紫色頸巾好靚呀
請問知唔知幾錢?

男爵府

2019新春慶豚圓

Nikitang1111 發表於 19-9-11 19:20
紫色頸巾好靚呀
請問知唔知幾錢?

$5200

大宅

mosjessica 發表於 19-9-11 19:21
$5200

Thankssss

子爵府

ggbwong 發表於 19-9-11 18:53
見有紫色coco handle, 隻紫色都靚,但得v紋,冇菱格紋。心大心細中。

我琴日官網都睇到呢隻係我鐘意嘅紫色!晤知HK 有冇

伯爵府

ungela914 發表於 19-9-11 19:39
我琴日官網都睇到呢隻係我鐘意嘅紫色!晤知HK 有冇

有呀,sa send 左相俾我。

wcpcelia    發表於 3 天前

別墅

Argubay 發表於 19-9-11 17:25
FYI

Thank you so much for your sharing (emoji)(emoji)(emoji)

子爵府

ggbwong 發表於 19-9-11 19:45
有呀,sa send 左相俾我。

Thank you 我同家姐本來plan 11 月底12 月頭返嚟HK 同去日本,而家HK 咁亂都唔知攪到幾時,所以或者直飛日本起碼買C冇HK 咁平都平過New York 呢邊

子爵府

2019勳章

lam.manda 發表於 19-9-11 19:56
Thank you so much for your sharing (emoji)(emoji)(emoji)

開心share

大宅

今日去完買咗少少野,返嘅貨唔多,大部份係accessories,服裝方面有件cardigan 唔錯,不過紅色我唔啱

象牙宮

泡泡公主 發表於 19-9-11 16:42
https://www.chanel.com/en_WW/fashion/products/handbags.html

幸福可以好簡單

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
泡泡公主 發表於 19-9-11 16:23
有冇JM今日去過? 係咪有新款? 可否報料

無咩特別 但會陸續返貨

wcpcelia    發表於 3 天前

公爵府

2019新春慶豚圓

大宅

Smile_day 發表於 19-9-12 01:03
無咩特別 但會陸續返貨

Thx

大宅

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Argubay 發表於 19-9-11 18:53
FYI

How much of the ring? Thx

男爵府

泡泡公主 發表於 19-9-11 16:42
https://www.chanel.com/en_WW/fashion/products/handbags.html

請問如想check價錢,打邊到可以Check到呢?!thx all JM

子爵府

2019勳章

20 發表於 19-9-12 09:56
How much of the ring? Thx

Sorry no idea

大宅

cathy1117 發表於 19-9-12 12:21
請問如想check價錢,打邊到可以Check到呢?!thx all JM

官網有D有價錢

伯爵府

發表於 前天 17:05 |顯示全部帖子
泡泡公主 發表於 19-9-11 16:23
有冇JM今日去過? 係咪有新款? 可否報料

見到呢個$3萬幾⋯ 另外有個seasonal Carmen bag, 個cc扣係圓形⋯

Website 冇show (圖from google)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊