潮流時尚

跳至
[手袋] H

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

請問JM們推薦gp定係picotin多D?

複式洋房

而家picotin比較搶手,話說我問代購幾$$$
佢都話而家比較少貨出, 叫我係HK試下買
GP 會易買D
我個人比較鍾意細袋, 我會揀picotin

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 Alicetang1993 的帖子

thanks for your recommendation

男爵府

2019新春慶豚圓

Alicetang1993 發表於 19-9-11 17:03
而家picotin比較搶手,話說我問代購幾$$$
佢都話而家比較少貨出, 叫我係HK試下買
GP 會易買D

前排P仔HK有貨,你會揀咩Size?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我2款都有,返工要帶I pad,用gp30,已fit
哂,出街可casual,用p18,

wcpcelia    發表於 19-9-12 10:48

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

picotin

別墅

2019新春慶豚圓

睇用開細袋定大袋,少野裝p18,22夠用,多野裝gp方便,我都揾gp30但問過幾次都冇,最後入左個gp36, canvas都好輕身,又抵玩,唔駛20000

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

picotin
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2019新春慶豚圓

Thanks JMs.

wcpcelia    發表於 19-9-12 10:49

複式洋房

大臭臭 發表於 19-9-12 00:58
前排P仔HK有貨,你會揀咩Size?

我想要P18 etain. 朋友話Etoupe 多d貨.唔知係咪真.

大宅

Alicetang1993 發表於 19-9-12 11:09
我想要P18 etain. 朋友話Etoupe 多d貨.唔知係咪真.

我都搵緊紅色P18
Lilypie Baby Ticker

子爵府

Gp實在太重,我用過唔夠5次,p輕身好多又揹得舒服d

大宅

2019新春慶豚圓

phoebe^^ 發表於 19-9-12 21:25
Gp實在太重,我用過唔夠5次,p輕身好多又揹得舒服d

請問p22上唔上到膊?

子爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
hazekei 發表於 19-9-12 23:42
請問p22上唔上到膊?

我上到,不過我鐘意手拎多,因為個底方形同比較硬,上膊後成個”牙”起

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 phoebe^^ 的帖子

thx

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊