潮流時尚

跳至
[手袋] H @ TW

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

上星期到依家,晚晚都去8,都冇咩心水。今日亞見到佢就心心眼,岩色係我最想買既etuope. 即刻帶走唔好講野。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-9-12 10:53
ada0707    發表於 19-9-12 08:40
Cheuk2012    發表於 19-9-11 23:02
pymame    發表於 19-9-11 21:59

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019新春慶豚圓

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

翡翠宮

回覆 Kittymummy 的帖子

Very nice

大宅

大宅

回覆樓主:

台灣買幾錢呀?

珍珠宮

YYYYCC 發表於 19-9-11 23:44
台灣買幾錢呀?

NTD108400, 有5%退稅,咁大約計返27000 港幣。應該就同香港差不多的我記得。我呀,唔知點解張union pay 用唔到,最後要用公司卡比錢,我諗個rate好麻麻。

大宅

Kittymummy 發表於 19-9-12 00:29
NTD108400, 有5%退稅,咁大約計返27000 港幣。應該就同香港差不多的我記得。我呀,唔知點解張union pay ...

唔緊要啦,最緊要係買得開心

複式洋房

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊