潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

話說,我姑奶係英國機場轉機,經過H,順便入去望下有無gp30,但SA話無⋯⋯當我姑奶正想離開的時候,SA話有一個剛番來的P18,但我姑奶一心只想買GP,就話唔睇了。SA又話,新番的黑金喔,不如睇下先啦。我姑奶心霖還有時間,就睇下啦。點知,一開盒,不得了,超級靚!!即刻whatsapp問我地有無人要。呢d時候,真興幸自己仲未訓,我要!!就咁,一個靚女就到手了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

dada_sweetbaby    發表於 4 天前
wcpcelia    發表於 19-9-12 10:47
ada0707    發表於 19-9-12 08:40

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Congrats! Very nice

複式洋房

shirayuki 發表於 19-9-11 23:29
話說,我姑奶係英國機場轉機,經過H,順便入去望下有無gp30,但SA話無⋯⋯當我姑奶正想離開的時候,SA話有 ...

Soo lucky

公爵府

2019新春慶豚圓

子爵府

Nice

大宅

話說,我姑奶係英國機場轉機,經過H,順便入去望下有無gp30,但SA話無⋯⋯當我姑奶正想離開的時候,SA話有 ...

Congratulations 我都見過香港有,只得黑銀咋,仲比SA 串,黑金好難有,言下之意,有都唔係比你啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆 shirayuki 的帖子

◕順其自然啦~♥ ◕

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019新春慶豚圓

男爵府

2019新春慶豚圓

You are very lucky! Went to London airport twice but no good bags. Either big bags or bags in orange

子爵府

你姑奶真lucky 遇到一個好SA 可以益埋你重買到平嘅 P仔,真係好在你醒訓咁你姑奶去英國前你有冇叫佢幫你買嘢?

男爵府

2019新春慶豚圓

ungela914 發表於 19-9-12 10:35
你姑奶真lucky 遇到一個好SA 可以益埋你重買到平嘅 P仔,真係好在你醒訓咁你姑奶去英國前 ...

無嘎,她自己一心搵gp30,結果一個都無。呢個p18真系好似整定咁。感恩。

wcpcelia    發表於 19-9-12 11:00

伯爵府

2019新春慶豚圓

複式洋房

lucky

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

請問英國幾$,退税後平過HK幾多$ ?

別墅

英磅幾錢呀

男爵府

2019新春慶豚圓

大臭臭 發表於 19-9-13 00:38
請問英國幾$,退税後平過HK幾多$ ?

1575英鎊。我唔知香港賣幾多錢啊。

wcpcelia    發表於 19-9-13 08:47

男爵府

2019新春慶豚圓

子恩 發表於 19-9-13 00:44
英磅幾錢呀

1575英鎊

男爵府

2019新春慶豚圓

shirayuki 發表於 19-9-13 01:44
1575英鎊。我唔知香港賣幾多錢啊。

退款退多少?HK reseller ard $25500

男爵府

2019新春慶豚圓

大臭臭 發表於 19-9-13 01:46
退款退多少?HK reseller ard $25500

機場已經無税了。大概15300港幣。代購賣25500?哇,食水太深了吧!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊