美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

回覆樓主:

23Sep 2019 - - 55.4kg
早餐:麥包1個。薯仔芝士1個。咖啡。蛋。香蕉
午餐:菠菜,薯仔芝士x2, 三文魚,橙1個
晚餐:蕃茄鮮牛炒蛋米線3/4碗,生菜全走1碟,牛百葉少許

珍珠宮

回覆樓主:

支持樓主
點解只係食bagel既?是否全麥呀?

你啲蛋真整得好靚

大宅

迷人pinklady 發表於 19-9-24 08:01
支持樓主
點解只係食bagel既?是否全麥呀?

因為我好鐘意食bagel.. 同埋朝早要食3份谷。。1個bagel岩岩好。。bagel不是全麥。但馬莎另一隻係麥包。都好soft好味。

珍珠宮

美魔女 發表於 19-9-24 08:04
因為我好鐘意食bagel.. 同埋朝早要食3份谷。。1個bagel岩岩好。。bagel不是全麥。但馬莎另一隻係麥包。都 ...

留意下我附近嗰間先

大宅

迷人pinklady 發表於 19-9-24 12:00
留意下我附近嗰間先

大宅

回覆樓主:

24Sep 2019 - - 55.4kg
早餐:麥包x1, 麥片少許,低脂芝士,咖啡,蛋,蘋果1個
午餐:雜錦魚生飯,沙律菜,湯,香蕉1條
晚餐:譚仔。牛肉湖辣少米線,9菜全走,無糖可樂1枝

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

你會做什麼運動?

大宅

stepbystep88 發表於 19-9-25 19:24
你會做什麼運動?

跑步。pilates.. 拉筋個d

大宅

回覆樓主:

25Sep 2019 - - 56.3kg
早餐:麥包x1,低脂芝士,豆腐一盒,脫脂奶加麥片,咖啡
午餐:牛油果三文魚青瓜車厘茄粟米沙律,麥包1個,香蕉x1,湯1碗
晚餐:牛丸米粉3/4碗,生菜全走
聽曰又上去見營養師,希望吾好重返

男爵府

2023年兔年勳章

你減得好好呀,請問跟邊個營養師,謝謝

大宅

SUPERLEMON911 發表於 19-9-25 23:02
你減得好好呀,請問跟邊個營養師,謝謝

我跟尚營坊。。

SUPERLEMON911    發表於 19-9-26 22:46

大宅

回覆樓主:

26Sep 2019 - - 56.5kg
早餐:麥包x1. 5個,蛋,脫脂奶,脫脂芝士,咖啡
午餐:同尋日一樣-三文魚牛油果青瓜車厘茄粟米沙律。麥包1個,蘋果x1,蛋1隻,香蕉1條
晚餐:魚2份,菜心半碗,節瓜湯1. 5碗,飯3/4碗,豆少許

珍珠宮

美魔女 發表於 19-9-26 22:07
26Sep 2019 - - 56.5kg
早餐:麥包x1. 5個,蛋,脫脂奶,脫脂芝士,咖啡
午餐:同尋日一樣-三文魚牛油果青 ...

綠色就係牛油果?

男爵府

回覆樓主:

有冇去做gym重訓個類?
一星期做幾多日運動?每次做幾耐?
我180磅9月頭開始減,做左20日鄭多燕/coffee,加埋健康飲食,小飲甜野,輕得幾磅。。。。

子爵府

美魔女 發表於 19-9-12 08:16
我由上年10月開始跟營養師減肥,體重由78.3kg減到56.1kg。而家仲有個3個月keep fit期。但開始多左出街食飯 ...

請問你join邊個營養師..我都想-50磅

珍珠宮

kissapplegirl 發表於 19-9-27 00:41
我180磅9月頭開始減,做左20日鄭多燕/coffee,加埋 ...

健康既減肥黎計,你已經好好喇

大宅

迷人pinklady 發表於 19-9-26 22:22
綠色就係牛油果?

我整牛油果醬

大宅

doryi 發表於 19-9-27 00:48
請問你join邊個營養師..我都想-50磅

我跟anna.. 佢好好。。

大宅

kissapplegirl 發表於 19-9-27 00:41
我180磅9月頭開始減,做左20日鄭多燕/coffee,加埋 ...

我有跑步同耐吾耐做下gym.. 一星期2至3次左右

大宅

回覆樓主:

27Sep 2019 - - 55.6kg
早餐:麥包x1,脫脂芝士,蛋,蕃薯1條
午餐:蕃薯x4,小棠菜1大碗,牛丸6粒,蛋1隻,香蕉1條
晚餐:蕃薯x2,生菜1碗,牛展6塊

首頁
12345...12

尾頁

跳至