美容扮靚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

回覆樓主:

1Oct 2019--55.6kg
早餐:麥包x1.5個,蛋,咖啡,脫脂芝士,蘋果x1
午餐:福米,魚蛋6粒,雞柳1條,菜心1碗,香蕉1條
晚餐:麥記餐(今日太多新聞所以要食得開心d)

禁止訪問

大宅

beauty_muuum 發表於 19-10-2 02:39
請問你點減

我跟營養師嘛

大宅

回覆樓主:

2Oct 2019 - - 55.6kg
早餐:麥包x1.5,脫脂芝士,咖啡 ,蛋,蘋果1個
午餐:溫泉蛋角切魚生飯,沙律菜,菜心
晚餐:蕃薯x4(小),白魚蛋6粒,節瓜1條,香蕉1條

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

3Oct 2019 - - 56kg
早餐:麥包x1.5,脫脂芝士,咖啡,蛋
午餐:三文魚柳,沙律菜,薯蓉,餐包2件,齋啡1杯
晚餐:魚少許,蝦4隻,雞2件,菜心,白飯3/4碗,瓜少許,叉燒蛋少許

大宅

回覆樓主:

4Oct 2019 - - 55.5kg
早餐:麥包x1.5,脫脂芝士,咖啡,蛋,香蕉1條
午餐:燒餓米粉,咖啡
晚餐:三文魚壽司10件+刺身6片,蔬菜汁

禁止訪問

大宅

manukahunnie 發表於 19-10-4 22:19
其實減緊肥應該唔好食加工食品,見你食既又丸又腸又火腿

我無食過腸同火腿喎 丸營養師話食得架

禁止訪問

大宅

manukahunnie 發表於 19-10-5 00:37

你自己話火腿蛋粉絲加菜

哦。我自己都吾記得。謝謝你提我。但吾算成日食。因為食左營養師都無話我。。我而家仲要2星期上去見1次。不過其實我減完喇。而家吾係要再跌磅。。係keep磅咋。。今餐食得油咪下餐食返清d囉。keep到就ok..最緊要開心嘛。

大宅

回覆樓主:

5Oct 2019 - - 55.5kg
早餐麥包1.5 個,脫脂芝士,蛋(無影),咖啡
午餐:叉燒飯,咖啡
晚餐:雞上肶1隻,菜心,豆腐,飯3/4碗,香蕉1條

大宅

好勁我都好多肥肉

大宅

Dilyschqn 發表於 19-10-6 16:35
好勁我都好多肥肉

大家一齊加油!

大宅

美魔女 發表於 19-9-30 23:52
30Sep 2019 - - 53.7kg
早餐:麥包x1,蕃薯x1,蛋x1,芝士x1,咖啡x1
午餐:日式雞肉蛋飯,湯1碗,沙律通粉 ...

請問你係用邊種麥包?有相嗎?
好似好大個咁
一個計幾多份穀? 因為我見你一個麥包再一個湯
飲湯不用扣返一份穀嗎?
謝謝:) 加油!

大宅

y__ing 發表於 19-10-6 20:29
請問你係用邊種麥包?有相嗎?
好似好大個咁
一個計幾多份穀? 因為我見你一個麥包再一個湯

我買馬莎個隻。。一個2份穀。。所以朝早我要食1.5個
飲湯我無特別扣份量。我見吾係飲好多嘛。。

大宅

回覆樓主:

6Oct 2019 - - 54.8kg
早餐:火腿通粉 ,炒蛋多士,熱咖啡,香蕉半條
午餐:煎蛋炸菜肉絲米粉,熱檸水,蘋果x1
晚餐:羊肶2件,蕃薯3條,菜心大半碟

大宅

美魔女 發表於 19-10-6 20:32
我買馬莎個隻。。一個2份穀。。所以朝早我要食1.5個
飲湯我無特別扣份量。我見吾係飲好多嘛。。
...

我都成日去馬莎 但唔覺有你呢款咁(emoji)

大宅

美魔女 發表於 19-10-6 21:25
6Oct 2019 - - 54.8kg
早餐:火腿通粉 ,炒蛋多士,熱咖啡,香蕉半條
午餐:煎蛋炸菜肉絲米粉,熱檸水,蘋 ...

炒蛋都食得真好

你而家仲有做運動嗎?

大宅

y__ing 發表於 19-10-7 19:29
我都成日去馬莎 但唔覺有你呢款咁(emoji)

我食呢隻

首頁
34567...12

尾頁

跳至