美容扮靚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

y__ing 發表於 19-10-7 19:30
炒蛋都食得真好

你而家仲有做運動嗎?

炒蛋我食左小小咋。。。亞囡食左一半。。減肥個時我無食。。而家都有做。。間吾中跑下步

洋房

樓主好叻
我都未減到自己目標 仲有25lbs
上左三堂體重管理program
最癲個陣差唔多200lbs
13-14個月減左 5xlbs
中間停過去左兩次旅行
下年朋友結婚 要做姊妹要再努力啲

大宅

美魔女 發表於 19-10-7 20:01
我食呢隻

等我下次買先!謝謝你

大宅

y__ing 發表於 19-10-7 20:32
等我下次買先!謝謝你

吾駛客氣。大家加油

大宅

booching0906 發表於 19-10-7 20:10
樓主好叻
我都未減到自己目標 仲有25lbs
上左三堂體重管理program

減左5xlbs你都已經好叻叻

大宅

回覆樓主:

7Oct 2019 - - 54.8kg
早餐:麥包x1.5。脫脂芝士。蛋
午餐:雞扒上海麵,熱咖啡,菜心少許
晚餐:譚仔牛肉湖辣米線,芽菜1碟,大蘋果半個

洋房

美魔女 發表於 19-10-7 20:52
減左5xlbs你都已經好叻叻

仲要繼續努力
方法+恆心都好重要

大宅

回覆樓主:

8Oct 2019 - - 55.3kg
早餐:麥包x1.5,脫脂芝士,咖啡,蛋
午餐:曰式雞肉蛋飯,前菜,沙律菜
晚餐:烏冬半碗,飯少許,豬扒1少件,雞扒半塊,雞翼去皮1隻,沙律菜,雲尼拿雪糕1球

大宅

回覆樓主:

9Oct 2019 - - 55.7kg
早餐:麥包x0. 5, 麥方包x2, 蛋, 咖啡, 香蕉x1
午餐:即食雞胸,節瓜2條,白飯3/4碗,橙1個
晚餐:蒸魚,白飯3/4碗,魚湯菜
宵夜:班蘭蛋糕1件

大宅

美魔女 發表於 19-10-6 20:32
我買馬莎個隻。。一個2份穀。。所以朝早我要食1.5個
飲湯我無特別扣份量。我見吾係飲好多嘛。。
...

請問你減磅期間有冇飲湯?正常一普通飯碗的話,營要扣幾多份穀?

大宅

y__ing 發表於 19-10-10 16:50
請問你減磅期間有冇飲湯?正常一普通飯碗的話,營要扣幾多份穀?

我平時都係一星期飲一次湯。。因為返99到食飯先有得飲。。營養師飲半碗。咁如果係豬骨同雞湯避到就避啦!

大宅

回覆樓主:

10Oct 2019 - - 55.3kg
早餐:麥方包x3 脫脂奶,芝士,咖啡,蛋,香蕉x1
午餐:牛丸6粒,瘦肉碎,金菇2包,蕃薯3條 ,火龍果半個
晚餐:蒸魚少許,蒸蛋,炒菜心,白飯3/4,咖里雞2件

大宅

回覆樓主:

11Oct 2019 - - 55.3kg
早餐:麥包x1.5 ,蛋,咖啡,芝士,蘋果x1
午餐:蕃茄湯竹生素米粉,菜汁
晚餐:BBQ, (乳豬2件,牛丸3粒,雞扒1件,魷魚1件,粟米2件,方包2片,青椒2件)

大宅

回覆樓主:

12Oct 2019 - - 56kg
早餐:火腿米粉,太陽蛋,熱咖啡
午餐:燒賣蝦餃各1, 小饅頭1個,菜心1碟,雞米1/3碗
晚餐:蕃薯x3,雞柳1條,菜心大碗,低糖益力多1枝

大宅

回覆樓主:

13Oct 2019 - - 55.6kg
早餐:麥包x1.5,芝士,蛋,咖啡半杯
午餐:雪菜肉絲麵 ,素餸2隻
晚餐:壽司6件,雞柳1條,牛丸2粒,菜心1碗,紅羅白青瓜少許,冷麵1啖

大宅

回覆樓主:

14Oct 2019 - - 56.1kg
早餐:麥包x1.5,脫脂芝士,蛋,咖啡
午餐:飯,西芹沙律,雞柳3件,橙1個
晚餐:譚仔雞肉米線, 生菜全走,凍檸茶走甜

大宅

回覆樓主:

15Oct2019 - - 56.5kg
早餐:麥包x1,小蕃薯x2,蘋果x1,芝士,蛋,咖啡
午餐:三文魚生飯, 麵豉湯
晚餐:叉燒蛋飯,鮮奶

男爵府

美魔女 發表於 19-10-15 23:00
15Oct2019 - - 56.5kg
早餐:麥包x1,小蕃薯x2,蘋果x1,芝士,蛋,咖啡
午餐:三文魚生飯, 麵豉湯

系未比餐單你跟?

大宅

christywong111 發表於 19-10-16 00:08
系未比餐單你跟?

Yes

珍珠宮

美魔女 發表於 19-9-30 23:52
30Sep 2019 - - 53.7kg
早餐:麥包x1,蕃薯x1,蛋x1,芝士x1,咖啡x1
午餐:日式雞肉蛋飯,湯1碗,沙律通粉 ...

豆腐你會點整呀?
我唔想成日凍食,謝謝你

首頁
45678...12

尾頁

跳至