1-3歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

參觀馬房 (每位5港元)

參觀馬房及小馬試騎 (每位50港元)

只適用於星期二至星期六 (星期三早上及公眾假期除外)

小馬試騎派對(每位60港元)
包括 一小時參觀馬房及試騎小馬,另加兩小時生日派對或燒烤。 只適用於星期二至星期六 (星期三早上及公眾假期除外)

想睇下有無其他家庭有興趣?
6歲以下係參觀馬仔
影下相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

請問你係邊度可以睇多啲資料啊唔該晒

別墅

moksamuel 發表於 19-9-12 12:51
請問你係邊度可以睇多啲資料啊唔該晒

https://corporate.hkjc.com/corporate/chinese/jc-news-and-activities/jc-equestrian-development/public-riding-schools/tm/tm-activities/tm-visits.aspx

複式洋房

謝分享

大宅

2019新春慶豚圓

我有興趣 可以一人帶BB去 還是一定要爸爸媽媽一齊出席?

別墅

珍惜眼前 發表於 19-9-13 17:47
我有興趣 可以一人帶BB去 還是一定要爸爸媽媽一齊出席?

你好,暫時仲未夠20人 ,因為我地得一家三口
或者你可以pm我電話,我地可以再約下次

大宅

2019勳章

carman0716 發表於 19-9-14 08:50
...

下次預埋我
Pm手機比你

大宅

2019新春慶豚圓

carman0716 發表於 19-9-12 10:03
參觀馬房 (每位5港元)

參觀馬房及小馬試騎 (每位50港元)

想請問妳地小朋友係幾多歲?打算報名邊一項活動?

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Ting0408 發表於 19-9-14 16:34
想請問妳地小朋友係幾多歲?打算報名邊一項活動?

我自己小朋友就三歲打算參觀馬房同埋試吓騎小馬

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
呢個活動幾好喎,但係我click入去睇已經排到12月啦

別墅

Pforpink 發表於 19-9-16 12:21
呢個活動幾好喎,但係我click入去睇已經排到12月啦

我申請左 3/10果日有位,現在得6個人 仲差14個人先成到團
可能要更多人先去到

複式洋房

carman0716 發表於 19-9-16 12:34
我申請左 3/10果日有位,現在得6個人 仲差14個人先成到團
可能要更多人先去到
...

10月3號係平日應該都比較少人得閒啊

洋房

carman0716 發表於 19-9-14 08:50
...

我都有興趣呀住屯門,仔仔兩歲可以約埋下次

大宅

回覆 carman0716 的帖子

下次可預我一家四口嗎?謝謝你:)

別墅

Gida8888 發表於 19-9-16 20:11
我都有興趣呀住屯門,仔仔兩歲可以約埋下次

我地可以開個group 你pm我電話

別墅

husky1206 發表於 19-9-16 21:11
回覆 carman0716 的帖子

下次可預我一家四口嗎?謝謝你:)

好呀 請pm我電話

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊