自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

回覆樓主:

坐車出香港仔食,好多選擇

男爵府

namc 發表於 19-9-12 10:18
如果住1晚,但唔想食自助餐,出去附近食晚飯有咩好介紹?一家大細

出銅鑼灣或灣仔。

男爵府

2019勳章

LedTV 發表於 19-9-12 19:46
我個日星期六,貴左啦
閒日$1200都有

ocean park Marriott ?
請問經邊度訂,我見閒日唔包早餐都1600
thanks

子爵府

2019新春慶豚圓

LedTV 發表於 19-9-12 14:32
出去食都幾麻煩
我上次1點check in 後落去游水,
跟住去lounge 食,5:30-7:30pm

lounge happy hour啲嘢食掂唔掂?

珍珠宮

2019新春慶豚圓

如果住1晚,但唔想食自助餐,出去附近食晚飯有咩好介紹?一家大細

酒店中菜好好食喎,招呼仲好好,有細路仔都照顧到。唔使走嚟走去。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

littledot 發表於 19-9-12 21:36
lounge happy hour啲嘢食掂唔掂?

唔可以同比錢d dinner buffet比,但呢個價錢包埋我就勁滿意。
我食足2個半鐘先閃。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

鴨利洲大街食海鮮

大宅

熟食市場泰國菜
One island south: GCX, burger

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 pomanlife 的帖子

依個提議好吸引啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊