想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

上月22/8m小姐到
岩岩過去又忙
只係星期日同尋日有用過紅D
聽過m前控 但話加深有機
請問各jm可否幫幫眼睇睇有無加深度?
我睇又似又唔似甘
定係差不多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

洋房

會唔會係排卵?
我8/24黎m~剛剛11號驗到排卵~但人人都唔同的

大宅

BeeSun_FB 發表於 19-9-12 11:24
會唔會係排卵?
我8/24黎m~剛剛11號驗到排卵~但人人都唔同的

我都唔知 但瘋狂造人個野又話我仲有一日就m come

洋房

CC03 發表於 19-9-12 11:47
我都唔知 但瘋狂造人個野又話我仲有一日就m come

未必準嫁~佢都話我8號排卵~但最後check到11號晚排
你平時28日dd?好準時嗎?

大宅

BeeSun_FB 發表於 19-9-12 17:19
未必準嫁~佢都話我8號排卵~但最後check到11號晚排
你平時28日dd?好準時嗎?
...

但之前好多都係佢講個啲甘上下時間,都算準 有時都會遲下

大宅

2019新春慶豚圓

CC03 發表於 19-9-12 17:21
但之前好多都係佢講個啲甘上下時間,都算準 有時都會遲下

有綠d可以check下

別墅

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我前個星期都系甘 之後再驗綠d有幻覺控 之後就證實懷孕

大宅

bbchuxddd 發表於 19-9-13 00:04

但我呢幾日都有時去小便時會有啲血出 有時會好似分泌甘啡紅色

大宅

bbchuxddd 發表於 19-9-13 00:04

但唔去就無野流
尋晚用紅D 結果好淺

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
CC03 發表於 19-9-13 16:19
但唔去就無野流
尋晚用紅D 結果好淺

你可以試下用綠d睇有無幻覺控

複式洋房

Delete

大宅

bbchuxddd 發表於
你可以試下用綠d睇有無幻覺控

試左了 無啊 白雪雪~

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
可以留意下紅缐出現嘅時間,如果有咗紅d係會好快有缐,差不多同對照缐一齊出現,m前控會慢慢浮出來,速度好唔同架

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Mandc 發表於 19-9-15 12:23
可以留意下紅缐出現嘅時間,如果有咗紅d係會好快有缐,差不多同對照缐一齊出現,m前控會慢慢浮出來,速度好 ...

佢都唔算好快浮出黎~我諗可能係M前控~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊