自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
班人係咪改咗期?13/9 or 14/9塞機場?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 19-9-12 11:31

唔知有否更改
之前睇到的

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-9-12 11:36
唔知有否更改
之前睇到的

我都以為係9.14, 但頭先見到有人提過改為9.13。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章

我係早前見過9.13,昨天見9.14喎

琥珀宮

mielmiel 發表於 19-9-12 11:58
我係早前見過9.13,昨天見9.14喎

家人原本 book 咗機票9.14回港。

驚有人塞機場,今早改咗機票9.13下午回港。

所以想攪清楚,起碼有心理準備。

複式洋房

小市民俾呢班人,搞到日日出街都擔心,會不會有麻煩想去邊到,都要出去收風,班人嗰日搞乜。

wcpcelia    發表於 5 天前

琥珀宮

杜C9 發表於 19-9-12 12:04
小市民俾呢班人,搞到日日出街都擔心,會不會有麻煩想去邊到,都要出去收風,班人嗰日搞乜 ...

就係,成日塞機場,外國遊客仲點敢嚟?香港市民外遊都要擔心C。

公爵府

回覆樓主:

成班癈青,學一個外國人同班癈青講一句: 我覺得你們需要要搵一份工!
外國遊客都睇唔過眼佢哋嘅所作所為

又或者班癈青做咁嘅嘢正是牠們的"工作" 當中實有人有錢收

大宅

回覆樓主:

影響民生而達到自己目的,不道德

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 19-9-12 11:42
我都以為係9.14, 但頭先見到有人提過改為9.13。

冇去x登睇
朋友之前回港,改深圳再返來
月光很美麗☺

公爵府

2019新春慶豚圓

我剛剛星期二返黎,下午差不多6點,接機大堂好少人,都唔似機場,好冷清

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

FennieMan 發表於 19-9-12 12:59
我剛剛星期二返黎,下午差不多6點,接機大堂好少人,都唔似機場,好冷清

...

因為有禁制令,所以接機既人都要係出面等
不過少左人都係事實

男爵府

2019新春慶豚圓

Sumyeema1 發表於 19-9-12 11:31
其實無影響架,落機更加無事,上機心理壓力大d.
上星期六落機,無事,但成個機場無人個心唔知點咁,

公爵府

2019新春慶豚圓

heartbaby1114 發表於 19-9-12 13:22
因為有禁制令,所以接機既人都要係出面等
不過少左人都係事實

除咗禁制令,好多人都驚遇到暴徒,所以可以嘅都唔去機場

男爵府

2019勳章

回覆 babytt2 的帖子

佢哋 影響民生而又達不到目的先啱

複式洋房

FennieMan 發表於 19-9-12 13:51
除咗禁制令,好多人都驚遇到暴徒,所以可以嘅都唔去機場

係ar~唔好話機場
街都唔想出

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

聽黃色朋友講,係13號星期五,因為佢自己出trip被影響,但又不敢向隊友呻,唯有同我呻。

伯爵府

emilylam 發表於 19-9-12 12:41
成班癈青,學一個外國人同班癈青講一句: 我覺得你們需要要搵一份工!
外國遊客都睇唔過眼佢哋嘅所作所為
鬼咩,搞C政棍搞出來的,班人四圍去圍人地,正搞C棍!

大宅

2019新春慶豚圓

Sumyeema1 發表於 19-9-12 12:01
家人原本 book 咗機票9.14回港。

驚有人塞機場,今早改咗機票9.13下午回港。

班曱甴勁乞人憎

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

典解連X唔就佢地既行動,諮詢下市民/受眾,適時作正式的公佈,同設立一條查詢熱線?

我們都要民主、自由、透明度和被尊重!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊