自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

之前買野staff無提,剛剛睇app先知,唔知買乜

ada0708    發表於 19-9-13 08:09

男爵府

2019新春慶豚圓

上次個staff有提我
我都未用

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

想知邊度可以睇到有咩可以換,app果度得好少嘢換,仲要全部都要加錢

大宅

yvonne818 發表於 19-9-12 13:39
想知邊度可以睇到有咩可以換,app果度得好少嘢換,仲要全部都要加錢

D積分可以當錢用, 唔一定要換嘢

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

凍頂烏龍妹 發表於 19-9-12 13:57
D積分可以當錢用, 唔一定要換嘢

不過一用就會扣哂

冇得指定用幾多分

所以積分+$ OR 純積分 比較flexible

公爵府

yvonne818 發表於 19-9-12 13:39

暫時得一件貨係純用分換購
https://www.mannings.com.hk/zh-hk/mann/use-points

睇下18/9後 有冇新一組換購

wcpcelia    發表於 19-9-13 09:20

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

個app傻傻地既

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-9-12 14:32
不過一用就會扣哂

冇得指定用幾多分

但上星期職員話可以扣某一個數,我買咗219x,就咁扣19蚊。其餘我比券。我積分佢話可扣27蚊
身體健康,生活愉快

子爵府

親子王國15週年勳章

上次買嘢職員有提我積分到期

公爵府

fanlee 發表於 19-9-12 15:28
但上星期職員話可以扣某一個數,我買咗219x,就咁扣19蚊。其餘我比券。我積分佢話可扣27蚊
...

咁好, 唔通改左做法
下次去問下先

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

...

我理解佢無講只可扣一個數喎,apps show 可用$30,以為可以一次過用

侯爵府

2019勳章 玩具勳章

...

俾左200劵?淨19當然只係扣19,唔會扣27,應該唔算可以指定金額

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

chingnc 發表於 19-9-12 17:34
俾左200劵?淨19當然只係扣19,唔會扣27,應該唔算可以指定金額

因當時我唔知可以積分直接扣錢,職員同我講有27蚊可扣。問我扣唔扣。我答佢但我要用券喎。如扣27蚊。我就用唔到200券。職員就話可以唔使扣晒。你想扣幾多都得,你用200個券,我同你扣19蚊....
身體健康,生活愉快

珍珠宮

cindy618 發表於 19-9-12 17:11
我理解佢無講只可扣一個數喎,apps show 可用$30,以為可以一次過用

我都唔知呀。職員幫我扣...我有27蚊。佢同我扣19蚊
身體健康,生活愉快

翡翠宮

回覆 cindy618 的帖子

谢謝提醒

大宅

2019勳章

cindy618 發表於 19-9-12 11:44
之前買野staff無提,剛剛睇app先知,唔知買乜

請問係咩app可以睇到自己積分

珊瑚宮

hapibb 發表於 19-9-12 23:50
請問係咩app可以睇到自己積分

萬寧app

伯爵府

謝謝提醒.

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

谢謝提醒

公爵府

chingnc 發表於 19-9-12 17:34

之前職員講法, 係要先用分, 後用禮券 / 其他支付方法
亦都冇得指定抵扣多少金額, 一用就會用哂

可能依家收銀系統UPDATE 左, 可以自訂抵扣金額吧

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊