自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
貼心丈夫飛機上站足6小時, 只為妻子躺平在3座椅上睡覺
一名網民在Twitter分享自己乘搭飛機時看到的一幕,從照片所見,一名身穿藍色襯衫的男子站在機艙走道上,而3張座椅上面則躺著一名女性,估計是男子的老婆

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

個男人照坐,老婆個頭枕去佢大脾都OK

男爵府

stkyo 發表於 19-9-12 12:11

仲舒服

子爵府

回覆樓主:

可能我有問題,唔係好覺浪漫
企6個鐘唔會阻到人咩,個老婆病左定同佢有仇?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

星洲炒米 發表於 19-9-12 12:10
一名網民在Twitter分享自己乘搭飛機時看到的一幕,從 ...

個老婆
月光很美麗☺

子爵府

未有個女時,我同老公都係咁,宜家對大脾比個女霸左

大宅

回覆樓主:

小心有氣流

伯爵府

2019新春慶豚圓

X2

子爵府

2019新春慶豚圓

除埋鞋訓,飛機唔係你屋企,同強國人無分別,有病另計

wcpcelia    發表於 5 天前

男爵府

2019新春慶豚圓

咁佢老婆又愛唔愛佢呢?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

星洲炒米 發表於 19-9-12 12:10
一名網民在Twitter分享自己乘搭飛機時看到的一幕,從 ...

佢太太咩事?係咪好唔舒服一定要平躺呀?

複式洋房

THAT is inconsiderate

男爵府

華妹妹 發表於 19-9-12 13:42
小心有氣流

係喎, 6個鐘都冇氣流

男爵府

大宅

珍珠宮

個老婆睇落幾有份量,比佢枕住6個鐘的話…… 可能寧願企

複式洋房

侯爵府

個老婆唔心痛老公要企咁耐咩?會唔會係老婆唔俾佢坐?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊