自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
尋日係MTR MK站見到個男仔好高大、皮膚白淨、樣中上(如果瘦D就更正),好似等緊人

對比隔離D又矮又瘦/肥宅男、地中海阿叔阿伯簡直眼前一亮
時間約11:00 AM 旺角站近D出口 有無JM見到?

大宅

冇對比冇傷害

wcpcelia    發表於 5 天前

男爵府

lovinxenia 發表於 19-9-12 12:32
冇對比冇傷害
係呀 唔算靚仔

侯爵府

小源 發表於 19-9-12 12:18
尋日係MTR MK站見到個男仔好高大、皮膚白淨、樣中上(如果瘦D就更正),好似等緊人

對比隔離D又矮又瘦/肥宅男 ...

你好少接觸人群?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你玩斗音,仲多靚仔睇呀,好多好正,唔係明星又唔係網紅

睇到唔敢比c6知
日本の平安を祈ります

男爵府

littlemelody 發表於 19-9-12 12:48
你好少接觸人群?
因為類似咁樣印象深刻

applebaby622    發表於 5 天前

男爵府

kk80400 發表於 19-9-12 12:49

睇到唔敢比c6知
係咪好似你ICON咁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係等你嗎?

男爵府

kk80400 發表於 19-9-12 12:49

睇到唔敢比c6知

哈哈哈...好多呃人既....可能用了特效。
笑音音都變李+欣;
老海鵬都變陳剪鵬。

sunev    發表於 6 天前
人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

瑪瑙宮

回覆樓主:

可能等緊你

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

199707100304 發表於 19-9-12 13:07
哈哈哈...好多呃人既....可能用了特效。
笑音音都變李+欣;
老海鵬都變陳剪鵬。

都會睇返佢有冇特效片段,仲有班醫生成日跳d手指舞,搵唔,我唔敢關注,怕比c6發現

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
日本の平安を祈ります

侯爵府

小源 發表於 19-9-12 13:02
係咪好似你ICON咁

我icon係大陸影星 佢叫李宏毅

初初出道素顏都有上節目

佢好高架 186

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
日本の平安を祈ります

男爵府

男人最緊要夠高大

子爵府

kk80400 發表於 19-9-12 13:15
都會睇返佢有冇特效片段,仲有班醫生成日跳d手指舞,搵唔,我唔敢關注,怕比c6發現

全部得棚骨

Tobbyy    發表於 6 天前
bopomofo2405    發表於 6 天前

男爵府

kk80400 發表於 19-9-12 13:19
我icon係大陸影星 佢叫李宏毅

初初出道素顏都有上節目
係高但太瘦

男爵府

2019新春慶豚圓

我認同靚仔係識發光嘅

男爵府

kk80400 發表於 19-9-12 13:15

我中意果d有d肌肉既,油頭粉面十號風球會擔心佢既我唔係太識得欣賞
抖音app好多都用美顏,個個青靚白淨眼大嘴細面尖

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

抖音嗰d唔掂喎,個樣同上鏡差好遠㗎。我剩係行一轉尖沙咀激安附近間香水舖已經眼碌碌,全男班賣女人香水!再行連卡佛賣化妝品又係又高又靚仔嘅男SA!

侯爵府

小源 發表於 19-9-12 13:51
係高但太瘦

我鍾意呢d型嘛 我唔鍾意大隻佬
日本の平安を祈ります

侯爵府

小源 發表於 19-9-12 12:52
因為類似咁樣印象深刻

唔怪得你見到個稍為正常啲就咁大反應

首頁