自由講場

跳至

首頁
12345...21

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
紅髮 發表於 19-9-12 13:00
朋友今日同我呻,點解而家咁多高質靚女都嫁唔出,單身嘅多。反而相貌平庸或者有啲醜樣嘅仲快嫁得出。

之後 ...

你朋友好似擺明串你

複式洋房

mimi222shi 發表於 19-9-12 13:12
自命不凡,由佢啦!

我見好多有哂白髮(40歲起)先想要BB,做高齡產婦辛苦..

佢應該唔會生bb,佢話會影響身材

男爵府

2019勳章

朋友今日同我呻,點解而家咁多高質靚女都嫁唔出,單身嘅多。反而相貌平庸或者有啲醜樣嘅仲快嫁得出。

之後 ...

靚女嫁唔出只係自我安慰,性格先係重點

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

之後 ...

果然真朋友

複式洋房

chocolatebean 發表於 19-9-12 13:13
聽佢咁同你講野,應該係性格有問題,嫁唔出有原因

平時同佢講嘢,成日有佢講冇人講, 乜都係佢自己啱曬

水晶宮

紅髮 發表於 19-9-12 13:11
佢就係認為自己好高質素,窮嘅又唔鍾意,學歷唔夠佢高又唔鍾意,又要靚仔,但係又唔睇下自己... 仲要串其 ...

係個人心態問題,香港女多男少,個個都想要高富帥,邊得黎咁多個呀

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

通常啲“自命靚女”都眼角高,加上心地唔好,咁就真係難啲嫁得出

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

嫁出的,全部都話自己係靚女嚟架!

複式洋房

Joey8 發表於 19-9-12 13:14

佢可能(係可能 )係唔抵得我咁醜樣都有老公仔女掛

侯爵府

回覆 紅髮 的帖子

男人唔係個個都揀靚女,心地更重要

瑪瑙宮

紅髮 發表於 19-9-12 13:13
睇完她她她之後當正自己係姚嘉妮

唔係啩,點解佢有咁既幻想呢?

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

呀朋友瞓醒未係度亂up
真係好多女覺得自己好正 其實普通到死 d眼神 姿態

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

紅髮 發表於 19-9-12 13:16
平時同佢講嘢,成日有佢講冇人講, 乜都係佢自己啱曬

唔怪得佢未結婚

男人最憎吱吱喳喳

複式洋房

tingting2200 發表於 19-9-12 13:15
靚女嫁唔出只係自我安慰,性格先係重點

佢心地真係好差,因為中秋節冇人同佢做節,佢想上嚟我屋企,我話要去男家嗰邊做節,唔方便,之後佢就串我啦

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

之後 ...

咁樣好易得罪人
性格、人品……都有關
月光很美麗☺

複式洋房

KK20010609 發表於 19-9-12 13:16
果然真朋友

勁好朋友

複式洋房

sandylaw 發表於 19-9-12 13:16
係個人心態問題,香港女多男少,個個都想要高富帥,邊得黎咁多個呀

好耐之前我老公見佢單身介紹左個表弟畀佢做下朋友啦,之後出過一次街,又話人哋唔講嘢又話悶,之後冇咗下文...

複式洋房

毒菇一味 發表於 19-9-12 13:16
通常啲“自命靚女”都眼角高,加上心地唔好,咁就真係難啲嫁得出

佢唔認自己眼角高,只係覺得緣份未到

大宅

你可以答返佢:你講完呢句,我都終於知點解有咁多女仔認為自己條件好好,但都嫁唔出lu.....

複式洋房

chocolatebean 發表於 19-9-12 13:19
回覆 紅髮 的帖子

男人唔係個個都揀靚女,心地更重要

我完全認同,我唔靚但心地好過佢

首頁
12345...21

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊