自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

HKBB-

個sales話如果2部PC上網最少要用50M, 是否真的?
想問下50M是否per sencond計,咁hkbb比到呢個speed, 但其實d 網站offer到呢個speed嗎?意思係上下載有50m,但d 網站offer 出來的speed會否係10m以下,所以其實比50m都係用唔盡ga?
個price 係
25m--$168 + $300 pk cupon
50m--$188 + wifi , nod32 , flashget等software
仲話要係5月前裝先有呢個價!

別墅

原帖由 Lmykfg 於 09-5-13 10:17 發表
HKBB-

個sales話如果2部PC上網最少要用50M, 是否真的?
想問下50M是否per sencond計,咁hkbb比到呢個speed, 但其實d 網站offer到呢個speed嗎?意思係上下載有50m,但d 網站offer 出來的speed會否係10m以下,所以其實比50 ...

睇你平時上開咩網喇,如果只係睇下網頁,根本唔洗用50m,就算係25m分兩部機用都唔會覺慢左,個sales梗係想你買貴d喇

大宅

都會上網玩下game & facebook,咁係咪用50m會好d呢?
而家部腦上網有時都load得幾慢,玩game時就更加 tim,
唔知係咪我部腦old呢?
原帖由 wendy09 於 09-5-13 10:28 發表

睇你平時上開咩網喇,如果只係睇下網頁,根本唔洗用50m,就算係25m分兩部機用都唔會覺慢左,個sales梗係想你買貴d喇

首頁

尾頁

跳至