潮流時尚

跳至
[手袋] Purple Coco

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

今日去鋪睇,勁鐘意紫色,但v 紋睇落又冇咁靚,同埋唔係金扣,冇買到。
反而隔離個桃紅boy 幾靚,紫色boy 就未番貨。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 19-9-13 08:58
wcpcelia    發表於 19-9-13 08:47
Cheuk2012    發表於 19-9-12 23:57

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問COCO handle有無其他色?

伯爵府

kitbebe 發表於 19-9-12 16:36
請問COCO handle有無其他色?

見有黑色v紋

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ggbwong 發表於 19-9-12 16:51
見有黑色v紋
想要格仔, Thanks.

大宅

呢隻紫麻麻

伯爵府

格仔pattern is better

子爵府

呢隻紫色真係靚!我响C 個官網睇啱呢隻色嘅Gabrielle smallV紋都好靚,因為我已經有一個medium 菱格紋所以都可以入個因為呢隻紫色真係好少出

伯爵府

ungela914 發表於 19-9-12 19:56
呢隻紫色真係靚!我响C 個官網睇啱呢隻色嘅Gabrielle smallV紋都好靚,因為我已經有一個medium 菱 ...

係呀,好少出紫色。其實sa check 到仲有好多slg 有紫色,不過全部未番貨,遲d 要再去睇下。

子爵府

ggbwong 發表於 19-9-12 20:00
係呀,好少出紫色。其實sa check 到仲有好多slg 有紫色,不過全部未番貨,遲d 要再去睇下。
...

我哋New York 呢邊嘅SA講話Fall/Winter collection 大概 17/9 號先有!等我lunch time 出去睇吓出去睇吓有冇開始出紫色items 未

複式洋房

紫色仲要牛皮,靚!如果係菱格紋就絶配!

男爵府

ggbwong 發表於 19-9-12 15:57
今日去鋪睇,勁鐘意紫色,但v 紋睇落又冇咁靚,同埋唔係金扣,冇買到。
反而隔離個桃紅boy 幾 ...

請問紫色$?!

大宅

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

昨天見到黑色,感覺黑色靚過紫色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-9-13 08:48

伯爵府

cathy1117 發表於 19-9-12 22:05
請問紫色$?!

中size $28700

男爵府

ggbwong 發表於 19-9-12 22:41
中size $28700

thx

洋房

回覆 活C人 的帖子

想問下係邊間分店?好想買呢隻

大宅

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Eddia 發表於 19-9-12 23:15
回覆 活C人 的帖子

想問下係邊間分店?好想買呢隻

昨天11/9海港城

翡翠宮

回覆 ggbwong 的帖子

Beautiful

男爵府

回覆樓主:

呢隻coco handle個形狀又好似唔同之前果款咁