婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

做個靚太 發表於 19-9-18 17:21
其實大家坦蕩蕩都幾好呀~
唔駛再扮fd

當時嚇到我bill 尿,仲格左成五分鐘先有人報料我錄音去家庭group

男爵府

2019新春慶豚圓

AppleBaby18 發表於 19-9-12 16:31
你地多唔多whatsapp男家個家庭谷出下聲? 唔出聲? 定好活躍講野?我就必要時先講,除非開埋名text我,如果唔 ...

有入,少出聲,叫到我就講兩句,多數係send happy birthday、xx節日快樂之類

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

你地多唔多whatsapp男家個家庭谷出下聲? 唔出聲? 定好活躍講野?我就必要時先講,除非開埋名text我,如果唔 ...

我唔會出聲囉,長靜音仲要hid左個group,唔想見到個group,基本上都冇野關我事,唔知做咩要add我

男爵府

2019勳章

sumpo 發表於 19-9-18 22:39
我唔會出聲囉,長靜音仲要hid左個group,唔想見到個group,基本上都冇野關我事,唔知做咩要add我
...

我都吾會出聲,我真係好想退group, 有時見到佢哋啲相,見到都打冷震, 我唔退group嘅原因就係,有時做節要食飯, 如果時間唔啱,我可以叫我老公堤出改日期, 如果唔係呢個原因, 我一定會退出個group

大宅

回覆樓主:

我有入,長期唔睇,一睇好激氣,好多歪理。但又唔敢退group, 有時都覺得自己好無膽(emoji)

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我whatsapp 連男家嘅人都block埋

大宅

shannon_fky4186 發表於 19-9-12 18:52
我直情無入男家谷

可以唔入真好!我退過老公話我唔識尊重老人家,係都要加返,已靜音,但真係好多野唔岩頻道,有時忍唔住出聲,又成個group靜晒!何必呢

大宅

唔會出聲 睇下就算 過時過節講下祝福語就算

男爵府

男家谷從來無加我入過

子爵府

無講野。淨係用黎約食飯之類,同埋share相。係咁多。基本上個個都係靜音mode

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無家庭group

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我唔會同佢地直接聯絡,佢地連電話都唔會打比我(我同老公講有咩就搵佢地個囝同囡)所以連whatsapp List 都唔會有佢地, sorry直頭連contact list都冇佢地任何男家人存在(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

2019新春慶豚圓

我好鍚6299,但頂唔順姑仔,所以c6幫我擋咗,叫佢地千祈唔好加我入男家whatsapp group。6299有嘢想講會自己搵我

大宅

結婚後我第一時間叫老公唔好加我入佢屋企group

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
男家Group老公做代表ok,費時知太多野,保持距離算。

別墅

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

試過有一次奶奶擅自拎左我d野翻大陸比佢d親戚。重要死口吾認。嬲到我即刻即刻退左谷重封埋佢地wts

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊