時政擂台

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

jimliu713 發表於 19-9-12 21:13
讀屎片, 支持佢哋退學!

佢坸咁驚咪唔好讀,知做左衰野嘅人先會心虛,支持退學唔好浪費納稅人嘅錢!

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tsunmama 發表於 19-9-12 21:26
讀中醫唔返大陸實習,唔通去英美讀中醫? 有得去北大修讀2年,都唔明點解要錯失機會。大陸死爭爛爭都未必入 ...

咪係,又一證明香港人短視同愚蠢,大學生都咁蠢,乜都陰謀論。

侯爵府

退學啦!所有反送中,應該無得獲發回郷咭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

奧麗花 發表於 19-9-12 21:20
咁去美國學中文或中醫,好無?short上腦

唔去尾國去duck國學中醫針灸推拿都得既。

子爵府

班大學生冇腦的, 以為玩遊戲 ,
玩完冇事.
其實係為禍整個城市及自己的國家.
正人渣.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

C9J 發表於 19-9-12 21:29
退學啦!所有反送中,應該無得獲發回郷咭

Yes !合情合理!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

LLM@ 發表於 19-9-12 21:15
咁代表向国安举報是有用的,大力举、尽量举!

出左嚟行, 預左要還架啦

Yeelim    發表於 19-9-12 21:39

珍珠宮

jimliu713 發表於 19-9-12 21:12
修例風波引發的集會持續,一批中大學生今午(12日)在中大百萬大道舉辦「光復中大全民起義」集會,及後由百萬 ...

咁咪唔好上law....食得咸魚抵得渴,剪回鄉証剪HKID Card剪埋passport,呢世留香港或移去外國發霉

別墅

叫咩中醫 唔改個系名叫港醫

男爵府

最新泰晤士世界大學排名,香港上榜的五大,除港大上升一位,其餘幾間均大幅后退

大宅

語言學系學生台上發言指,本學期中大推出與北京大學合辦的雙學位課程,包括需到北大修讀2年,他認為內地課 ...

中醫唔應該比曱甴繼續讀啦!讀完返嚟醫人,遇到政見唔啱,容乜易好似依家啲黑醫護咁!

侯爵府

回覆樓主:

你反中仇中就唔好報呢啲學科啦~ 讀中醫唔通去老美實習呀? 有冇腦架~ 冇腦就退學啦~ 仲讀乜叉啫~

侯爵府

讀中醫唔返大陸實習,唔通去英美讀中醫? 有得去北大修讀2年,都唔明點解要錯失機會。大陸死爭爛爭都未必入 ...

咪話讀屎片囉 唔好累人累物!

侯爵府

咪係~ 話俾人知自己北京大學畢業, 個朵都响啲啦~ 真係痴到上腦!

大宅

回覆樓主:

咩都要以你為先,呢個世界欠左你地架?

水晶宮

語言學系學生台上發言指,本學期中大推出與北京大學合辦的雙學位課程,包括需到北大修讀2年,他認為內地課 ...

有被捕的中大學生戴上頭盔、口罩及眼罩在台上發言,他表示被捕後被稱為義士,但他不明「義係邊」?

呢句說話我完全同意 , 暴衣暴徒被稱為“義士”, 佢地所作所謂“義係邊” ???

義士
天空之城, 快樂之地

侯爵府

kittylam 發表於 19-9-12 21:29
咪係,又一證明香港人短視同愚蠢,大學生都咁蠢,乜都陰謀論。

香港堅玩完

男爵府

leopak 發表於 19-9-12 21:24
唔番內地實習,又唔學普通話,點做中醫?

廢青第一日入學,已經知規定,你又要揀呢科讀,輸打贏 ...

所以香港的中醫水平不停下降、因為學到半涌水不如轉糸啦!吾係害死好多人!轉頭溝錯藥毒死人就吾好。。。

大宅

回覆樓主:

退學啦垃圾

水晶宮

回覆樓主:

驚驚喇 !?
唔想去咪唔好去,點解要人哋改過晒個課程去就你 !?

首頁
12345...9

尾頁

跳至