家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
據銀行消息話極度超額, 息率由6厘2跌到6厘以下,抽唔抽到明日揭曉。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
wallshar 發表於 19-9-12 22:20
據銀行消息話極度超額, 息率由6厘2跌到6厘以下,抽唔抽到明日揭曉。

入場費點計

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

HSBCCoco都5.3-5.4%,太低我寧願買HSBC

男爵府

2019勳章

東亞係大陸有好多錢借咗出去,好大可能係壞帳,本人係東亞的支持者二十多年,但都放晒手上的東亞,對東亞一丁点留戀都沒有。

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

請問入場費是多少?

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

請問那裡可以找到資料

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

發表於 前天 08:39 |顯示全部帖子

回覆樓主:

債卷usd 250,000一張。債卷公佈公配结果後第1日暗盤已升個幾,分到貨的投資者day1 沽貨已賺到大约usd 3000.

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 前天 20:35 |顯示全部帖子
wallshar 發表於 19-9-17 08:39
債卷usd 250,000一張。債卷公佈公配结果後第1日暗盤已升個幾,分到貨的投資者day1 沽貨已賺到大约usd 3000. ...

即已發售? 其寶普通人可否第一市場買? 可否在ib買?謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊