自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

有時唔係真係想歧視大陸女人,但係佢哋真係認為乜都可以用錢解決 , 個老公咁賤就自己出嚟做嘢養個女啦

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

父母2個都變態!
担心小妹妹的成長

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

紅髮 發表於 19-9-13 14:41
有時唔係真係想歧視大陸女人,但係佢哋真係認為乜都可以用錢解決 , 個老公咁賤就自己出嚟做嘢養 ...
大把新聞有講勁多20幾歲三十歲女人,嫁50幾60幾港叔伯 ,結果呢生女被姦,生仔咪當金波蘿

珍珠宮

小源 發表於 19-9-13 13:49
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190912/bkn-20190912135359429-0912_00822_001.html

45 ...

人渣

伯爵府

2024勳章

真的變態架

侯爵府

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190912/bkn-20190912135359429-0912_00822_001.html

45 ...

即出返嚟都仲要同嗰扒佳老豆同住

珍珠宮

小朋友喺一個咁嘅家庭真係可悲
呢啲垃圾根本冇資格做父母,點解仲俾個小朋友跟佢哋

珊瑚宮

變態禽畜我女大左都唔知點面對

伯爵府

kayen 發表於 19-9-13 15:43
即出返嚟都仲要同嗰扒佳老豆同住
除非社署介入

大宅

45 ...

個呀爸係賤係人渣就一定。
個媽都唔好得去邊,咩叫唔知信邊方。自己個女黎架得6歲。仲話要等個呀爸出黎養。有無搞錯,個女大左知道會有幾大陰影,依家仲話細未話有咩情緒影響。
遲下個女大點知個獸父會唔會再做出啲咩,做媽咪都唔好好保護個女。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

痴線

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Tobbyy 發表於 19-9-13 14:10
点解次次呢種案和虐兒案都判咁少,根本起唔到阻嚇作用。

係囉,又話案情嚴重,又只判16個月,有冇搞XyZ錯呀.....
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

kawainnn 發表於 19-9-13 16:01
個呀爸係賤係人渣就一定。
個媽都唔好得去邊,咩叫唔知信邊方。自己個女黎架得6歲。仲話要等個呀爸出黎養。 ...

呢啲咁既女人,真係唔好生啦,小朋友唔係籌碼,唔係拎黎換錢架,無陰功....
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

伯爵府

199707100304 發表於 19-9-13 16:18
係囉,又話案情嚴重,又只判16個月,有冇搞XyZ錯呀.....
...
之前富家子鍾雋弘非禮8次未成年女學生夠話案情嚴重啦,最後咪判7周

大宅

45 ...

判16個月咁少?

伯爵府

回覆樓主:

賤格的老豆老母
可憐的小女孩生於這個家庭

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

小源 發表於 19-9-13 16:27
之前富家子鍾雋弘非禮8次未成年女學生夠話案情嚴重啦,最後咪判7周

官喎~~官喎~~~~腦生草!

子爵府

個阿媽係咪痴線架, 錢仲緊要過個囡, 自己死去返工啦。

珍珠宮

回覆樓主:

可能禽父未出獄
陸母好快搭上個叔叔有人養
通常叔叔又是人渣

首頁

尾頁

跳至