自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

回覆 YuYuMother 的帖子

11pro好似無~

別墅

回覆 Bitch0101 的帖子

影相呢?

別墅

回覆 cathy-tse 的帖子

因為?

伯爵府

2019新春慶豚圓

文文送 發表於 19-9-15 22:56
我都掙扎緊出唔出 11 pro,有員工價 offer 平 2 千,呢點好吸引。自己用緊 6S+,舊電得番 73% 壽命,加上鏡 ...

每部平2000喎,

我係你就買多幾部,送禮自奉,兩者皆宜。

子爵府

WWT1234 發表於 19-9-16 01:06
每部平2000喎,

我係你就買多幾部,送禮自奉,兩者皆宜。

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

伯爵府

2019新春慶豚圓

文文送 發表於 19-9-16 02:17

別墅

我都掙扎緊出唔出 11 pro,有員工價 offer 平 2 千,呢點好吸引。自己用緊 6S+,舊電得番 73% 壽命,加上鏡 ...

你呢個情況我會換因爲本身部機性能開始差,加上平2000

男爵府

2019新春慶豚圓

YuYuMother 發表於 19-9-14 23:16
等佢搞掂壇麻煩野先啦,美國襟住佢黎打真係幾麻煩架。

咁可能要等到你個孫出世。

中美爭鬥係唔會搞得掂嘅,兩虎相鬥,只有其中一只被咬死。先至會完結。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Amy1974 發表於 19-9-16 07:42
咁可能要等到你個孫出世。

中美爭鬥係唔會搞得掂嘅,兩虎相鬥,只有其中一只被咬死。先至會完結。

無所謂啦,有得用就得

無呢兩間仲有其他,暫時apple都用得順手

男爵府

2019新春慶豚圓

chkkkkk567 發表於 19-9-14 22:31
我想問我有用iCloud,咁iPhone 11係咪出64G就可以啊?

學生機依家都唔會用 64GB 咁少容量。

入門級手機係 128GB,標準容量係 256GB。
雲嘅服務費足夠用來買台 1T GB 雲儲存裝置。

咁嘅消費模式,好特別。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

我都緊6s,換左舊電都去得好快
暫時黎講有意欲換機都只係因為舊電,同埋新機有夜間拍攝模式,都吸引,不過唔知效果係點

翡翠宮

2019新春慶豚圓

Amy1974 發表於 19-9-16 07:58
學生機依家都唔會用 64GB 咁少容量。

入門級手機係 128GB,標準容量係 256GB。

其實部機唔會留好多片既,64gb係夠用囉

男爵府

2019新春慶豚圓

YuYuMother 發表於 19-9-16 07:53
無所謂啦,有得用就得

無呢兩間仲有其他,暫時apple都用得順手

相信唔會有「其他」。

以大陸嘅做法,一係死忍,忍無可忍都係繼續忍。但係依家係迫虎跳牆,避無可避,隻老虎只有反撲。

如果大陸唔係全部 轉移去新 OS,只有 Game over。咁辛苦先生諗到用 5G 去彎道超車,唔會輕易投降。

Harmony OS 係生死關鍵。就好似微軟係咪退出手機系統競爭,Nokia 係咪完結,生死存亡邊緣。

子爵府

李豆豆 發表於 19-9-16 08:07
我都緊6s,換左舊電都去得好快
暫時黎講有意欲換機都只係因為舊電,同埋新機有夜間拍攝模式,都吸引,不過 ...

我有諗,既然換電同換鏡頭解決到問題可以繼續用,唔想製成浪費破壞地球
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

大宅

呢都好似無乜新意

伯爵府

2019新春慶豚圓

Amy1974 發表於 19-9-16 08:20
相信唔會有「其他」。

以大陸嘅做法,一係死忍,忍無可忍都係繼續忍。但係依家係迫虎跳牆,避無可避,隻 ...

請問依家有邊幾部手機用harmony os?

別墅

回覆樓主:

無乜興趣

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

cathy-tse 發表於 19-9-14 22:57
其實每一日都諗住出部華為

我係擔心自己搞唔掂一部新機

我都係,想出華為,現在用iPhone XS max

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

wcandtt 發表於 19-9-16 12:18
我都係,想出華為,現在用iPhone XS max

我近排搵緊還可以邊到最平

原來中環分店可以一對一學習用華為

當然係有一間定嘅公司

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊