派對情報

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我曾經都有揾過相整比囝囝囡囡for 囝囝生日party, 但係真係揾唔到, 最後比我發現原來diy 都好易, 我去左電腦中心買左一pack 叫做"移印紙", 用自家printer print 左想整既圖/相係張紙度, 咁用iron 燙係t-shirt 度就ok. 不過要留意, 白色tee 同顏色tee 係用唔同既紙. 我兩樣都有買, 咁我前兩日印左..覺得好滿意. 出黎效果好好!! 遲多幾日會印埋比自己同老公等人..嘻..你都試下啦..

原帖由 monkey_bb 於 09-5-13 12:12 發表
請問大家有無人知道,邊度有BBT恤印刷服務呢!

急需啊!謝謝!

大宅

原帖由 smilebaboo 於 09-5-14 09:21 發表
我曾經都有揾過相整比囝囝囡囡for 囝囝生日party, 但係真係揾唔到, 最後比我發現原來diy 都好易, 我去左電腦中心買左一pack 叫做"移印紙", 用自家printer print 左想整既圖/相係張紙度, 咁用iron 燙係t-shirt 度就ok ...

請問係邊到可以問到小朋友的淨色t-shirt呀?

大宅

我係uniqlo 買, 小朋友淨色tee, $49. (其實係底衫, 不過唔係太薄ok) 而妹妹個件我係出口店買, only $29 (100% cotton)

原帖由 tomato_mama 於 09-5-23 11:32 發表

請問係邊到可以問到小朋友的淨色t-shirt呀?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

H&M also have color t-shirt @39.9

民房

好利害,原來可以自己整既,bb見到自己個樣係件衫度,唔知有咩反應架呢??

首頁

尾頁

跳至