時事熱話

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

mybabylove 發表於 19-9-16 17:47
咪又係靠政府,更何況邊有咁多國家肯收留哩2百幾萬人呀,佢地唔驚班人去到攪自己地頭咩?
...

佢地以為自己好叻叻,其實咩都唔係,只識破壞
要比鬼佬教訓吓先知衰

大宅

mybabylove 發表於 19-9-14 21:32
咁多人死點解你地班人重唔死架啦?唔好再擾民呢?咩光復香港?咩5大訴求?明知犯法都要放過你地咩?快D去死 ...

樓主!
佢地上哂腦架嘞,好可怕中左降頭咁~
光復香港佢地想光復咩,而家香港比包友污黑哂~

大宅

咁多人死點解你地班人重唔死架啦?唔好再擾民呢?咩光復香港?咩5大訴求?明知犯法都要放過你地咩?快D去死 ...

好多人都咁諗

大宅

我在youtube只發表,希望曱甴D傷吾好,要牢牢記住自己做過D乜去破壞香港。 即比人圍,叫我小心。 我請佢地放心,我冇做衰野,吾冼膽心。 我相信恶有惡報,若然未報,時辰未到。 大家放長雙眼睇吧啦。

大宅

2019勳章

回覆 mybabylove 的帖子

我都有同樣諗法架,係好吾岩,但真係見到佢地好煩....
個個星期放火,打爆曬D野...
警察放生...
工人維修....
清潔工清潔...
每星期重覆....
日日都話死線...
但又吾見佢死......唉...

子爵府

0404lau 發表於 19-9-17 11:24

我都有同樣諗法架,係好吾岩,但真係見到佢地好煩....

個個星期都要留意佢地去左邊,因而要避開唔去,好多地放都唔去得,一時又話玩快閃,突然間出玩唱歌叫口號,走都走唔切!

大宅

2019勳章

若然未報,時辰未到。

洋房

唉,算啦....冇得救了!!

大宅

2019勳章

米係,基本上三個月無曬交際活動...買野都要留意商塲有無事,
要坐的地鐵站有無
示威活動>>>打人>>>爆破>>>停車>>>
這無限輪活......煩到.....

子爵府

0404lau 發表於 19-9-18 10:12

米係,基本上三個月無曬交際活動...買野都要留意商塲有無事,

每逢星期六、日都出唔到街,好煩!

複式洋房

“暴徒來到 要摧毀 這香港!
傻男儍女 自以為 在革命!
暴力民主 濫自由 拉晒都未足夠!
曱甴死光 救香港!”

唱衰曱甴首角歌 (開角球前唱㗎?!)! [/

願曱甴死光 救香港!

https://youtu.be/Xi8lGlHMlqc

香港!有幾百萬個阿港!

大宅

你俊熙 發表於 19-9-15 19:14
可以集體自殺,以前有集體燒炭,但係你們父母果間係公屋,唔該去遠啲死,要跳都唔好俾人找到,唔好係fb留哂 ...

贊成,無謂幻想太子死三個定六個。坦蕩蕩在鏡頭面前集體自焚

男爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊