網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019勳章

請教大家,呢幾日落單淘寶都失敗,總係顯示話下單人數過多,稍後再試,大家有無遇過呢個情況?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 ypjchan 的帖子

可能係您拍左d禁品, 系統會自動 block 左

別墅

2019勳章

pyng4030 發表於 19-9-15 00:38
回覆 ypjchan 的帖子

可能係您拍左d禁品, 系統會自動 block 左

我買運動手腕套,試過兩間舖都唔得,朋友代買都一樣,真係唔明

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ypjchan 發表於 19-9-15 12:27

有無 link? 我幫您試下

男爵府

ypjchan 發表於 19-9-15 12:27

有個"護"字都應該唔得架啦。我試過叫內地朋友幫我買護踭(因為我都係買唔到),佢個account 係用內地地址,用內地支付寶,連內地銀行,但佢人在香港時幫我買都買唔到,到佢返深圳先幫我買到。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

pyng4030 發表於 19-9-15 15:11
有無 link? 我幫您試下

可否幫試這

【电动鼻毛修剪器男士充电式剃鼻毛器男用德国去刮鼻毛剪刀女耳毛器】https://m.tb.cn/h.em1GQzY?sm=6224ec 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述$nhZBYmJTFTP$后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

珍珠宮

回覆樓主:

我刚買野亦吾得。只衫、生日用具

珍珠宮

回覆樓主:

生日蠟燭都不可

伯爵府

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

koey_0611 發表於 19-9-16 11:59
可否幫試這

【电动鼻毛修剪器男士充电式剃鼻毛器男用德国去刮鼻毛剪刀女耳毛器】https://m.tb.cn/h.em1GQ ...

你地比唔到錢係唔係都係用淘寶lite?
我用另外一個淘寶app未試過比唔到錢,大家可以換個app試下。

大宅

kittylam 發表於 19-9-16 13:11
我用另外一個淘寶app未試過比唔到錢,大家可以換個app試下。
...

我用一淘,只係買泳褲都唔得

子爵府

kittylam 發表於 19-9-16 13:11
...

我用呢個同網頁板都唔得

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

koey_0611 發表於 19-9-16 14:34
我用呢個同網頁板都唔得

你收貨地址係唔係香港?我用大陸集運地址買到,用香港地址就唔得。

子爵府

kittylam 發表於 19-9-16 14:45
你收貨地址係唔係香港?我用大陸集運地址買到,用香港地址就唔得。

大陸集運地址呀

伯爵府

koey_0611 發表於 19-9-16 15:04
大陸集運地址呀

【科美男士电动鼻毛修剪器充电剃鼻毛器男用充电式刮鼻毛器男用】https://m.tb.cn/h.emkFBzG?sm=924eb1 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₤AkcjYmIJimV₤后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

睇下同唔同你嗰款?我試過比到錢。

子爵府

kittylam 發表於 19-9-16 15:16
【科美男士电动鼻毛修剪器充电剃鼻毛器男用充电式刮鼻毛器男用】https://m.tb.cn/h.emkFBzG?sm=924eb1 点 ...

依係wo, 你呢個俾到錢wo

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

shirleychi 發表於 19-9-16 14:00
我用一淘,只係買泳褲都唔得

係咪黑色?
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

回覆樓主:

各位,最后我分开落。有D得!有D不得 。敏感时候。

大宅

sharonhwyc 發表於 19-9-16 17:58
係咪黑色?

原來係因為我Key埋泳鏡買

子爵府

koey_0611 發表於 19-9-16 11:59
可否幫試這

【电动鼻毛修剪器男士充电式剃鼻毛器男用德国去刮鼻毛剪刀女耳毛器】https://m.tb.cn/h.em1GQ ...

我用網頁版拍到呀, 但不是發來香港, 是發去深圳的收貨地址的

子爵府

pyng4030 發表於 19-9-17 23:35
我用網頁版拍到呀, 但不是發來香港, 是發去深圳的收貨地址的

我係運去大陸集運唔得,唔通佢係認個address

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊