親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

有無jm坐過海洋光譜號去越南?想聖誕節前去四晚。會唔會超多人排隊食飯?好似比dream cruise多d自費項目?

大宅

evahui619 發表於 19-9-15 01:58
有無jm坐過海洋光譜號去越南?想聖誕節前去四晚。會唔會超多人排隊食飯?好似比dream cruise多d自費項目?
...

我已報左12月18日果班航次。
其實之前已上過海洋贊禮號去越南6天,今次主要想玩新船,故又報名去越南。
食飯會多人,不過聖誕節前一星期去應會好D。
世界夢號我也坐過,簡直係惡夢,如你參加了皇家加勒比郵輪,一定知那間好,一定不會再參加世界夢號

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

請問你係間BOOK?
我爸媽想book 29/12

大宅

evahui619 發表於 19-9-15 01:58
...

Happy new year! 好唔好玩架船? 我book 左1月9日去.... 第一次坐cruise... 住咩房種???

大宅

olive_chan53 發表於 19-10-9 19:08
其實之前已上過海洋贊禮號去越南6天,今次主要想玩新船,故又報名去越南。
食 ...

dream world 點解惡夢???? 船舊???

大宅

tsoipuiyuk 發表於 20-1-3 12:08
dream world 點解惡夢???? 船舊???

食的不好,所有免費餐都像大排檔貨式

禁止訪問

大宅

aenauemo 發表於 20-1-3 12:17
船係新船, 落水只有 2~3年, 但管理層係大陸公司, Target 客人 係偉大同胞 ... 明白了嗎 ?
Royal C. 係美國 ...

好彩我final 揀左royal Caribbean 的... 唔個多唔多 B6???

大宅

olive_chan53 發表於 20-1-3 12:10
食的不好,所有免費餐都像大排檔貨式

我帶住 1歲, 4歲, 7 歲的去... 有d 驚驚....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

olive_chan53 發表於 19-10-9 19:08
食 ...

房間位置揀船頭/中間/船尾,哪個位置會好啲? thx
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

公爵府

aenauemo 發表於 20-1-4 00:20
你可以睇樓層圖, 自助餐廳 自費餐廳 泳池 會近船尾. 戲院 賭場 健身室 ... 在船頭.

如果可以揀房, 不要距 ...

thx
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

aenauemo 發表於 20-1-4 00:20
你可以睇樓層圖, 自助餐廳 自費餐廳 泳池 會近船尾. 戲院 賭場 健身室 ... 在船頭.

如果可以揀房, 不要距 ...

8樓/12樓/13樓,哪層會好啲?
船尾最後嗰間房,會否好曬?

別墅

食 ...

請問邊度book抵?一個人大約幾錢呀?

大宅

走蔥 發表於 20-1-20 17:58
請問邊度book抵?一個人大約幾錢呀?

我直接在官網訂,本訂一間內艙四人房,連所有雜費每人$3400左右,出發前一星期就只需加多$1100, 就額外俾多間二人海景露台房,超抵

別墅

olive_chan53 發表於 20-1-22 07:23
我直接在官網訂,本訂一間內艙四人房,連所有雜費每人$3400左右,出發前一星期就只需加多$1100, 就額外俾 ...

等我又去睇睇

首頁

尾頁

跳至