自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

遲下結婚周年紀念,暫時見愉景灣酒店個景好靚,未住過,附近多餐廳嗎?酒店野食如何?

子爵府

酒店隔離有一間酒吧餐廳,附近商場都有幾間,我自己多數坐車出碼頭食,好feel啲。酒店自己有一間餐廳,buffet同散叫都食過,一般水準,食hea feel ok。我對食要求低,我隔一兩年會同老公去過記念日,舒服既。

大宅

mrsjacky 發表於 19-9-15 09:12
酒店隔離有一間酒吧餐廳,附近商場都有幾間,我自己多數坐車出碼頭食,好feel啲。酒店自己有一間餐廳,buff ...

多謝(emoji)(emoji),請問碼頭有冇海鮮食? 我地就係想 舒舒服服 hea 下。
我地只得兩日一夜,如果有多點時間都想飛去台灣

大宅

mrsjacky 發表於 19-9-15 09:12
酒店隔離有一間酒吧餐廳,附近商場都有幾間,我自己多數坐車出碼頭食,好feel啲。酒店自己有一間餐廳,buff ...

酒店服務如何?多唔多人?

公爵府

回覆樓主:

上個月底family gathering book 咗幾間房住過,房間算乾淨,除酒店自己餐廳外,酒店門口旁邊同隔離(左邊商場)都有餐廳,但多數以西式為主。

以weekend 入去住黎講,都唔算太多人,但係遲咗起身食早餐的話就要排隊(我嗰次要排到去搭lift嘅路口)。

提提您,因為酒店餐廳係以食buffet為主,枱與枱之間空間都算比較近。

(另外,此酒店沒有connected room, 相信呢項資訊對樓主作用不太

大宅

WWT1234 發表於 19-9-15 11:26
上個月底family gathering book 咗幾間房住過,房間算乾淨,除酒店自己餐廳外,酒店門口旁邊同隔離(左邊商 ...

即係幾點會好多人食早餐?

西餐都 ok 呀
睇來都可以試下,多謝哂

公爵府

migohappy 發表於 19-9-15 11:30
即係幾點會好多人食早餐?

西餐都 ok 呀。

如冇記錯,差不多九點幾十點啦。

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

大宅

WWT1234 發表於 19-9-15 11:56
如冇記錯,差不多九點幾十點啦。

咁我應該唔會咁晏

水晶宮

回覆樓主:

Book 房記住book向海的,否則無乜特別。
酒店外的餐廳全部西餐,有一間韓燒一間泰式

大宅

Nbs 發表於 19-9-15 12:23
Book 房記住book向海的,否則無乜特別。
酒店外的餐廳全部西餐,有一間韓燒一間泰式
...

一定,就係見個海景view 靚先想去住下
好的,應該都會去食西餐。

wcpcelia    發表於 19-9-15 16:29

子爵府

migohappy 發表於 19-9-15 10:07
多謝(emoji)(emoji),請問碼頭有冇海鮮食? 我地就係想 舒舒服服 hea 下。
我地只得兩日一夜,如果有多點 ...

碼頭都係西餐廳多,我無留意有冇海鮮。
我次次都平日去,人流唔算多,服務ok。
最鍾意個洗手間,房view, 枕頭同床裖都瞓得我超舒服。

首頁

尾頁

跳至