自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

ShingYan1 發表於 19-9-15 14:34
我第一次的遭遇,永不再用。戶戶送,好好多。

咁差都得嘅咩?

大宅

pinky-peach 發表於 19-9-15 15:28
嘩~咁呢個又太差了,有無賠?

全數賠,但又如何,食飯時間想食飯,等得耐不特止,送到來又冇得食,一肚氣。

Msolivialeung    發表於 19-9-16 08:20

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好過份喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

ChloePP 發表於 19-9-15 12:22
D回覆似電腦回,唔係真人回。有沒得直接打電話去客服?

係無電話架(emoji)(emoji)

大宅

細細聲 發表於 19-9-15 12:30
依家周圍都係foodpanda嘅廣告,原來啲服務甘差

咪拎啲錢拍廣告(emoji)‍♀️

大宅

lhbaby 發表於 19-9-15 12:49
嘩⋯差到無人有囉,送唔到錢又收埋,直情喺呃錢陷阱app⋯可否向消委會投訴㗎?我之前想用佢發現已經收送運 ...

我等左成2個鍾先話唔送(emoji)(emoji)

大宅

間嘢真心好垃圾

大宅

ShingYan1 發表於 19-9-15 17:12
全數賠,但又如何,食飯時間想食飯,等得耐不特止,送到來又冇得食,一肚氣。
...

完全心聲(emoji)(emoji)

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我試過,真係就算落到單都唔代表係間餐廳會送
我住兆康,叫屯門市中心嘅茶木,我打電話去茶木問過,話肯定係唔會送去兆康的,所以熊貓講嘅都係事實,確實係唔送你都落到單
呢個唔係職員嘅問題,只係個程式嘅問題,就算鬧職員都無用

別墅

我都試過一次十萬個差嘅經歷,投訴咗兩次冇人覆,永遠都唔會再用。

事情係:我提早落單(下晝4點幾落,預約7點送),叫7個餐。點知7點半都未到,催咗好耐7:45嚟到,點知佢話仲有一半未送到嚟,因為張單太大,分開咗兩張單,但我完全冇收到任何通知!我一早已預約,有好充裕嘅時間俾佢哋準備/通知。結果另一半嘅餐又要多30分鐘先送到!因為佢自己拆咗兩張單,我投訴咗兩次,冇人理。

男爵府

嘩, 好過份喎

珍珠宮

回覆樓主:

foodpanda 係好差,連佢d 聯繫餐廳都係咁

我之前預訂板X 壽司,寫明一點要到,但12:30 仲未有車手,即搵cs,cs 竟然話無車手,我不停嘈cs 嘈到終於有人接,最後個餐1:30 先到。

間餐廳仲搞笑,我12點打去問收唔收到order,餐廳職員話原來有order 嫁,即刻整。

最慘既係我屋企無戶戶送,得垃圾food panda。

之前都試過無啦啦私自取消我個order,又唔肯賠錢,個車手又唔識中文,但當時落單又叫我地寫中文地址

男爵府

2023年兔年勳章

littlekala 發表於 19-9-15 15:33
真係好差 好過分,我每次都係貨到付款。

Hi,想知你用邊個外賣app可貨到付款,thx

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

I always use food Panda, but very gd wor.many choices and on time

侯爵府

我用左甘耐又冇呢d事,仲要勁準時,得二次遲到。我一星期都用三日

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你可以落單佢又收左你錢,唔送又唔退錢真係幾差噃
間嘢離你地址幾遠?

子爵府

我而家只用deliveroo
Food panda 用過兩次
一次接近到貨時間個陣先取消我張單
另一次係遲左半個鐘 真係把幾火
相反deliveroo次次都好準時又好好禮貌

伯爵府

你有無反影?有無得再送過

大宅

SUPERLEMON911 發表於 19-9-15 20:12
Hi,想知你用邊個外賣app可貨到付款,thx
用foodpanda ,付款果欄可以揀。

首頁
12345...11

尾頁

跳至