自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

跟勝景其中有個點我鐘意就係可以係捷克古姆洛夫古城住一晚,可以睇到佢黃昏同日出

333s    發表於 19-9-18 07:38

男爵府

joewalker 發表於 19-9-17 17:39
我用呢張接受好

請問幾錢?

大宅

lee1398 發表於 19-9-17 17:51
請問幾錢?

好似$180-190左右 可用15天

伯爵府

春季勳章

yiuyiu-mum 發表於 19-9-16 08:40
勝景就係無囉!大家都係10日團,只去匈牙利,捷克,德國同維也納,EGL就係多克羅地亞!如果勝景去埋克羅地亞就係 ...

去得歐洲預咗貴,玩多2日,俾埋呢5千啦!

侯爵府

回覆 joewalker 的帖子

謝謝!

大宅

joewalker 發表於 19-9-17 17:46
跟勝景其中有個點我鐘意就係可以係捷克古姆洛夫古城住一晚,可以睇到佢黃昏同日出

嘩,呢到好靚......其實我都未詳細睇過行程,去研究下先

侯爵府

好靚!

侯爵府

請問住邊間酒店睇到呢view?

大宅

mocha_y 發表於 19-9-17 18:49
去得歐洲預咗貴,玩多2日,俾埋呢5千啦!

係呀,我之前都跟過勝景去英法,一次瑞意,兩次都要三萬蚊一位,估唔到今次去東歐價錢真係唔算貴,仲要係聖誕節假期!不過克羅地亞可以好似其他人咁講,留返去巴爾幹半島再去,人生流流長,唔洗一次過去晒嘅

大宅

anma 發表於 19-9-17 23:00

請問住邊間酒店睇到呢view?

要行一段路仔上去一個觀景台就可以睇到呢個view

侯爵府

還有其他靚景可分享嗎?我月底出發。

象牙宮

yiuyiu-mum 發表於 19-9-15 21:50
兩個團都去10日,EGL 18998一位,勝景21899一位,兩個團都包晒機場稅同導遊領隊費,景點差不多,係EGL多咗克羅 ...

2019 7月去東欧,美麗華。 和EGL 同價。不包導遊領隊費。
7月熱死人。
9月去會舒服好多。 帶簿羽衣。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

想問問大家冬天1-2月歐洲邊到好呢?
[img align=right]http://by.lilypie.com/Sa4ip8.png[/img] [img align=right]http://www.lilypie.com/pic/061010/vXar.jpg?r=ac15663[/img]

伯爵府

回覆 太平公主 的帖子

跟過勝景遊, 無下次

珍珠宮

BK Milk勳章

yiuyiu-mum 發表於 19-9-15 21:50
兩個團都去10日,EGL 18998一位,勝景21899一位,兩個團都包晒機場稅同導遊領隊費,景點差不多,係EGL多咗克羅 ...

如行程一模一樣就一定勝景遊

但多個地方咁又唔同講法,我會揀東瀛遊,不過我無跟團10年以上

伯爵府

勝景領隊差,又係成日夜晚叫你加錢去邊去邊。
但食住係ok的,不過幫襯勝景不如幫襯翠明,翠明係我覺得最好。領隊從未hard sell,好好
芭芭拉

大宅

anma 發表於 19-9-18 07:27

還有其他靚景可分享嗎?我月底出發。

碧湖,布拉格夜景,卡羅維溫泉區

anma    發表於 19-9-18 08:30

大宅

媽咪面 發表於 19-9-18 08:07
勝景領隊差,又係成日夜晚叫你加錢去邊去邊。
但食住係ok的,不過幫襯勝景不如幫襯翠明,翠明係我覺得最好 ...

我今次勝景個女領隊唔錯,跟得貼又無叫我地加錢去邊(因全包),我地都玩得幾開心

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

joewalker 發表於 19-9-18 08:08
碧湖,布拉格夜景,卡羅維溫泉區

放下自在

大宅

anma 發表於 19-9-16 14:28
回覆 yiuyiu-mum 的帖子

兩團去既地方唔同, 好難比較。

我經過東瀛遊去紐西蘭都幾好

首頁

尾頁

跳至