自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

其實會不會美國的消防員太重?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190915/mobile/bkn-20190915100518610-0915_00972_001.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小天使 發表於 19-9-15 14:30

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190915/mobile/bkn-20190915100518 ...

豆腐渣

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

無可能! 美國點可能會有豆腐渣工程。

男爵府

其實到到地方也有,希望不要損失人命

大宅

大宅

calvin1230hk 發表於 19-9-15 14:52
無可能! 美國點可能會有豆腐渣工程。
咪就係囉,我唔信,假新聞。如果發生喺大陸啲人就開心!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190915/mobile/bkn-20190915100518 ...

一定係啦,一陣好多黃人答你,唔通民主大國有豆腐瀝咩

侯爵府

2019新春慶豚圓

羅繞睛 發表於 19-9-15 15:13
咪就係囉,我唔信,假新聞。如果發生喺大陸啲人就開心!

即時變hot post添啦,簡直如穫至寶。

大宅

2019勳章

ricecooking 發表於 19-9-15 15:13
一定係啦,一陣好多黃人答你,唔通民主大國有豆腐瀝咩

實係啲人太重啦

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔怪得咁快沉底。。。。個post

子爵府

美國都有豆腐渣?唔會嘅 我唔信

大宅

清水亞樹 發表於 19-9-15 15:44
實係啲人太重啦

一定係,除非吾係

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

你看錯了, 只有中國有豆腐渣工程, 美國怎會有?

曲 : 班 “曱甴” 只覺得中國有豆腐渣工程

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

子爵府

假新聞黎架
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

侯爵府

大宅

再推,唔好俾佢沉

伯爵府

2019新春慶豚圓

唔係大陸無討論價值

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019勳章

希望人冇事,雖然係豆腐渣工程

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊