時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Jone_kuok 發表於 19-9-15 21:43
太子事件才是六四屠殺翻版。

Yes!是個講左一億次的謊言。

伯爵府

CM0804 發表於 19-9-16 02:18
真係好懷疑你智商!死邊個呀?人名呢?你朋友?你親戚?有冇去裝香呀?人講你就信,香港原來有咁多無知的 ...

佢意思係64死人係假既。
佢智商無問題。
呢個時候控制下自己情緒都好緊要

子爵府

HiPP勳章(1)

yuyueng 發表於 19-9-15 22:43
見班暴徒擲汽油彈,點知掟左自己友堆,當時真係希望⋯⋯

當時希望真係佢死嘛!

佢死左係好,但到時警察又會俾人嫁禍,又有一班低智商的年輕人/學生話黑警還命啦!

男爵府

sandra28 發表於 19-9-16 02:33
我覺得會自己友打死自己友再屈警!正如之前爆眼妹咁!我覺得爆眼妹係自己友故意射佢造黎屈警!
...

爆眼妹單嘢,網上都有呢個流傳
再發展落去,最可以煽動黃絲情緒的,莫過於辣低一個學生,最好就係清清純純學生妹,再唔係就乖乖學生仔所以有中學生仔女的jm,真係勸又好,鬧又好,都唔好再比佢地出去遊行啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

香港人嘅民智退化到同30年嘅大陸一樣,可悲。

複式洋房

honeybibibibi 發表於 19-9-16 07:25
佢意思係64死人係假既。
佢智商無問題。
呢個時候控制下自己情緒都好緊要

64屠城是假,死的人數被煲大了。

之前表達不清是我錯。可惜編輯唔番...

複式洋房

shmom 發表於 19-9-16 08:22
再發展落去,最可以煽動黃絲情緒的,莫過於辣低一個學生,最好就 ...

有道理。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

shmom 發表於 19-9-16 08:22
再發展落去,最可以煽動黃絲情緒的,莫過於辣低一個學生,最好就 ...

我覺得佢哋應該會在國慶前搞單大野!亦可能殺警激起警察情緒失控!之前都有傳聞.......

今天是個神秘煙花廣告暗示的日子⋯⋯

若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

sandra28 發表於 19-9-16 08:36
我覺得佢哋應該會在國慶前搞單大野!亦可能殺警激起警察情緒失控!之前都有傳聞.......

今天是個神秘煙花 ...

等我去刨吓煙花廣告個post先

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章

Jone_kuok 發表於 19-9-15 21:43
太子事件才是六四屠殺翻版。

班暴徒禽獸唔打人,就唔會比人打,白痴。

子爵府

Ben2003 發表於 19-9-15 21:50

子爵府

2019新春慶豚圓

sandra28 發表於 19-9-16 08:36

今天是個神秘煙花 ...

我舋得國慶日一定會搞事, 大家唔好出街! 有大陸朋友都要叫佢地唔好落香港, 警察唔好出動, 最多出動水炮車就算! 暴徒曱甴搞事咪由得佢地搞囉~ 打爛哂啲野咪由得佢地打囉~ 黃屍話佢地少少破壞之麻~ 咪睇下有幾少囉~

伯爵府

kpfz 發表於 19-9-16 00:14
我都平反咗64

64 , 我相信有學生死左,所以才有天安門母親,但並不是坦克車入天安門殺死的;我也相信有 解 ...
請問邊到到睇到平平反64?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

sandra28 發表於 19-9-15 22:09
消防、醫管局都証實太子站當天冇人死亡!只有白痴先信太子地鐵站內死了人!唔通你係白痴?!
...

唔係白痴,都唔會做黃屍曱甴啦~

-
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

而家班暴徒目的係來有人死,但係想打死普通市民就屈警察做,所以呢1個月咪勁多黃屍吹話乜都係警察扮囉

複式洋房

littlepieces 發表於 19-9-15 21:39
金主好想有人死,黃屍都仲未清醒!

有点相似,但是这个比较还是侮辱了64的大学生。当年的他们只是幼稚,没有恶意。他们没有一个人戴面具。而今天那些围住市民殴打的暴徒,给当年北京大学生提鞋都不配

男爵府

littlepieces 發表於 19-9-15 21:45
係!但因為事實冇人死,佢地想搞一場係眾目睽睽之下,有人比警察打死!
哩個應該係佢地既心願!
...

佢地就黎如願啦,昨日差D有人比暴徒打死

伯爵府

littlepieces 發表於 19-9-15 21:39
金主好想有人死,黃屍都仲未清醒!

64屠城,事真真相是暴徒屠城,暴徒破壞社會,暴徒集結打人放火,威脅到市民安全,令到民不聊生,中央政府果斷鎮壓。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

伯爵府

ma1860 發表於 19-9-16 12:48
64屠城,事真真相是暴徒屠城,暴徒破壞社會,暴徒集結打人放火,威脅到市民安全,令到民不聊生,中央政府 ...

傳64有軍人打死市民,都是黑媒造謠,黑媒將暴徒打死市民嫁禍給政府,黑媒隻手遮天。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章

https://m.youtube.com/watch?v=azP_gTPEL_Q

64回顧

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊