潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Racmom 發表於 19-9-16 10:28
邊間二手店咁唔專業呀?

我怕開名會被禁,可以咁講,我發夢喺地點MK有兩間,尖沙咀兩間分店(有日本人),喺呢幾度都驗出係收的,但事實係......。其實我也認為佢哋有一定經驗可以排除到九成假貨,始終有D漏網之魚。

複式洋房

jamjam1005 發表於 19-9-15 23:44
多謝提醒!我都試過中招,個袋仲要二手店check過報到價,因為依家D超AA貨真係好真,以後唔敢再買二手/resel ...

咁你點發現係假架?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

jamjam1005 發表於 19-9-16 12:07
我怕開名會被禁,可以咁講,我發夢喺地點MK有兩間,尖沙咀兩間分店(有日本人),喺呢幾度都驗出係收的, ...

唔該哂

希望你唔會再有惡夢

子爵府

2019新春慶豚圓

咁賤的賣家真係要廣告天下,唔好再有人中招!

大宅

tomatorain 發表於 19-9-16 12:48
咁你點發現係假架?

唔拎返去專門店維修根本唔知架,但係如果買返嚟好新根本唔可能拎去整。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 簡單小小姐 的帖子

其實我係度出POST都係唔想再有人中招咋, 講真邊會諗過有咁賤的人, 用超A假貨, 用真的正本HERMES專門店單.......

子爵府

其實心存有假都照比錢,2萬幾喎,真係唔會博。

wcpcelia    發表於 19-9-17 09:14

伯爵府

Locherry1215 發表於 19-9-16 16:52
其實心存有假都照比錢,2萬幾喎,真係唔會博。

我都有咁同個網友講呀,佢話因爲見有正單、以為自己心多,加上趕住買來用......

大宅

回覆樓主:

自從見過朋友個客s 用既超A H袋
一個客自己去廣州入貨BK
另一個客去深圳買C, Lindy
我就立定只係Shop 儲spending
因真的好真,有皮味,有lock有logo
唯一挑剔係Lindy 比較挺身
不過唔出聲,目測唔覺,係唔會攞住個袋驗

伯爵府

jamjam1005 發表於 19-9-16 12:07
我怕開名會被禁,可以咁講,我發夢喺地點MK有兩間,尖沙咀兩間分店(有日本人),喺呢幾度都驗出係收的, ...

你岩,所以唔可以係度開名,因一開名就比管理員禁同刪post, 可以再無人睇到這件事,咁又可能好快有人中招

伯爵府

回覆 jamjam1005 的帖子

始終唔方便係度開名字,因大家都怕刪除POST,可否PM我邊間驗袋咁差?

伯爵府

回覆樓主:

剛剛有jm通知,原來這個假袋真單的賤人賣家,係carousxxx有另一帳戶賣緊同一個P18袋,係fb marketplace都有放post,但market place 度個賤人用左一個係人地代購cap的相

真係好狡滑、大家要小心,用少個袋好過唔幾兩三萬呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

謝分享及提醒~
今次真係好好彩可以拎得返d$

伯爵府

大臭臭 發表於 19-9-16 23:01
謝分享及提醒~
今次真係好好彩可以拎得返d$

係喎,網友話當時帶埋三個大隻男性朋友同事來來、講明報警才出來比返錢咋

男爵府

2019新春慶豚圓

almat 發表於 19-9-16 16:11
回覆 簡單小小姐 的帖子

其實我係度出POST都係唔想再有人中招咋, 講真邊會諗過有咁賤的人, 用超A假貨, 用 ...

你意思係果個超A,張正本單據都係假

大宅

kitkit99_99 發表於 19-9-16 07:20
Want to join x4

want to join x5

別墅

大臭臭 發表於 19-9-16 23:32
你意思係果個超A,張正本單據都係假

張單系真 但件貨系假的 真正果個佢應該自留左黎用/之後再賣

男爵府

2019新春慶豚圓

RL5859 發表於 19-9-16 23:57
張單系真 但件貨系假的 真正果個佢應該自留左黎用/之後再賣

唉!其實想買都想去專門店買,但又要spending又要打關係…仲要未必有貨!買H真係10級難

男爵府

大臭臭 發表於 19-9-17 00:12
唉!其實想買都想去專門店買,但又要spending又要打關係…仲要未必有貨!買H真係10級難
...

Picotin 喺香港唔駛spending架喎
大陸先要

男爵府

2019新春慶豚圓

Carriegerrard 發表於 19-9-17 00:56
Picotin 喺香港唔駛spending架喎
大陸先要

未買過!聽聞買H好麻煩要巡舖等等門檻,所以好卻步

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊