時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

慳返

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

sandra28 發表於 19-9-16 15:22
佢哋飯都話冇銭開!仲有錢做人情咩?!

車錢都無仲講去飲?寶礦力就大把無限任飲。

男爵府

吓 黃絲思維真係好on9呀
人地送佢咪唔好要囉

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

勁低能呀, 比餅咭你,唔啱咪唔好收囉, 主人家慳返

唔想去飲咪直接話比人知唔去囉, 多你一個唔多, 少你一個唔少, 就算少幾枱, 咪留返第日食左佢囉

呢位黃屍一定相識滿天下, 以為自己好多fd請佢

男爵府

回覆樓主:

唔好請佢,慳番張餅卡之餘,又唔使對住班是非不分嘅人

大宅

黃絲未講完,中資銀行本票唔收
一無所有笨小孩

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

人地買咩餅卡去邊擺酒都要睇佢喜好?不過是但啦,這種人一定不是我朋友,就算有最多唔請佢,費事一入到酒樓大叫「光復香港」唔知點用親友交代。

公爵府

佢講點解我要聽

水晶宮

回覆樓主:

好簡單啫,唔要就算,慳返仲好(唔好請佢飲或派餅卡比佢)

大宅

回覆樓主:

佢地連老人院都搞(留意老人院個名),有什麼不敢做

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

老翻太太 發表於 19-9-16 13:53
要世界圍住佢地來轉

大宅

我愛美心集團,澳門旅遊娛樂

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

佢地吾幫襯美心都好嘅,咁我地食元氣吾洗等咁耐,Starbucks 又會搵到位坐,同老人家飲茶又吾洗等咁耐位。
.........................................

首頁

尾頁

跳至