時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

謙仔媽咪 發表於 19-9-16 13:39
直情冇得揮啦,黃屍文宣係國際級,荷里活製作喎,點鬥呀?

冇錯,就連流膿牆都大量精美彩色影印,圖文並茂,仲有人日日來管理(我親眼見過,在屋企樓下,一個泛民區議員嘅人,喺度整理流膿牆),冇外國勢力策動,大量資金,搵鬼信!

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆 aaaiqc 的帖子

人地可以隨時隨地袋住件黃背心,鍾意幾時變身做黑記都得,對自己有利嘅就影,對自己有害嘅就唔影,我地可以睇到嘅真實畫面,其實真係好有限囉

大宅

2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

可想而知莫後金主的“金”魅力幾大吖,人哋出得起錢請專業人士製作,我哋係普通過普通的小市民來咋

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

ZyFan 發表於 19-9-16 13:58
一個建議,去微博或者fb的帝吧社團求助下,十四億人里不信找不出美工好的 ...

好提議!不過我冇微博,中國實有大把高手。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

blee427 發表於 19-9-16 13:59
人地大水喉,又李又黎, 又有組織,藍色只能說自救的山寨。

果啲唔係大水喉,直情係大西洋

jackfruit    發表於 19-9-16 21:23

大宅

回覆樓主:

有良知講事實嘅藍絲何需整色整水,只係要歪理當真理講同將片cut 頭cut 尾播混淆視聽嘅曱甴先需要用嚟呃市民,毒果咪要用呢啲搶眼球手法籠絡人心

大宅

aaaiqc 發表於 19-9-16 13:30
呢d係黃c既poster,問心,我覺得藍c既poster 好老土。究竟藍既有冇d叻d既文宣?我地既然唔夠佢地暴力,就要 ...

我哋講嘅係事實,唔係老屈,唔需要P圖去呃人,我哋係以理服人

珍珠宮

回覆樓主:

一群黑衣人昨日在灣仔用武器圍毆一位愛國藍衣中年男士, 他送院時危殆, 現轉為情况嚴重.

文宣只報一邊, 另一邊扮盲, 咁叫叻??
黑衣人打市民明顯地比市民打黑衣人多幾倍, 而且圍毆是黑衣文化, 專揀人多蝦人少打人, 但當别人人多就話人地係“黑社會”打你地

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

呢d係黃c既poster,問心,我覺得藍c既poster 好老土。究竟藍既有冇d叻d既文宣?我地既然唔夠佢地暴力,就要 ...

咪又係班曱甴, 連樣都唔俾得人見的曱甴。
我地係人, 唔會向d咁低等曱甴學習

男爵府

回覆樓主:

點美化都洗唔清佢哋破壞香港嘅罪孽,智商低啲嘅,咪信囉

男爵府

無計!曱甴金主曱甴王富可敵國!

男爵府

謙仔媽咪 發表於 19-9-16 13:39
直情冇得揮啦,黃屍文宣係國際級,荷里活製作喎,點鬥呀?

唔係無得鬥既,如果我地齊心
但係人地真係國際級,記者堵機場個時派既傳單有多國語言,唔係有後台,邊有咁快做到?

大宅

2019勳章

其實唔緊要,大家只要開個假acc去各大毒媒留言,send晒d黑衣罪證照片、新聞links、video等等已經係好好的文宣,記住去外國媒體留言,只要集眾人力量一定可以撥亂反正!

複式洋房

applebaby622 發表於 19-9-16 13:40
回覆 aaaiqc 的帖子

要將是非癲倒嚟講,真係要好無恥先做得到架你估人人都得架咩 ...

子爵府

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

取角度兩碼子

黃c有專業攝記黑記攞最美角度相反警方永遠就喺打暴徒相,舉槍相,你講是否公平?

公爵府

人地有晒大台有資金有組織,作埋國歌好專業,暴徒武器汽油彈full gear源源不絕

大宅

AV永遠是AV,清醒嘅人會知道

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

羅宋湯1999 發表於 19-9-16 14:06
我哋講嘅係事實,唔係老屈,唔需要P圖去呃人,我哋係以理服人

我唔係話要老屈,p 圖,當然一定要講事實。我只係想搵d世界級既文宣幫幫藍c手。

老實,如果有2張 poster 放係個未睇過直播既初中生面前,一張黃一張藍,我估佢會揀黃嗰張。

珍珠宮

https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/videos/353515948861999/?v=353515948861999

補多條片, 9.15在北角一位藍衣男子被黑衣人用傘圍毆

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

aaaiqc 發表於 19-9-16 13:55
我意思唔係是非黑白癲倒,呢樣野就佢地稱霸,世界第一架啦!

我講既係poster 既版面,layout,用詞,真係 ...

梗係無得鬥,人哋全職做

首頁

尾頁

跳至