時政擂台

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

曱甴言論

禁止發言

伯爵府

小茂 發表於 19-9-16 17:27
我無用過呢兩個字鬧暴徒。我尊重暴徒係人,係暫時失去理性嘅人。希望佢哋可以盡快回歸理性。
同道理,你都 ...

同意!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

畜牲、垃圾、禽獸、賤精、賤渣、妖孽、廢物 ...... 鍾意邊個名就自己揀啦!

侯爵府

香港曱甴,時代垃圾

男爵府

2019新春慶豚圓

曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!曱甴!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

其實唔止示威者係曱甴, 就連支持佢哋嗰啲都係曱甴。
無論咩場合, 只要有警察或其他持相反意見人士, 班示威者或其支持者都會兇神惡殺咁係度大罵同挑釁, 其咀臉完全顯示出不理性, 樓主唔係睇唔到下嘛。我平時透過直播見到不少, 上星期六係淘大現場亦身見證了。。。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

oh no
香港曱甴 時代垃圾

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-16 17:21
呢種非人化招數真係好陰險,惡毒。將示威者形容為令人厭惡嘅生物,大家千祈唔好上當!納粹就係將猶 ...

大埔救恩中学leo chung:

放學唔趕做功课及温書;入來家網文宣把鬼咩!無墨水好難同呢度高質家長過招架

大宅

SEPS 發表於 19-9-16 17:33
畜牲、垃圾、禽獸、賤精、賤渣、妖孽、廢物 ...... 鍾意邊個名就自己揀啦!
...

但叫曱甴最適合

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

救恩書院 出曱甴Leo Chung
好羞家喎

禁止發言

2019新春慶豚圓 2019勳章

男爵府

呢種非人化招數真係好陰險,惡毒。將示威者形容為令人厭惡嘅生物,大家千祈唔好上當!納粹就係將猶 ...

放咗學?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

omekmh 發表於 19-9-16 17:26
你係甴曱
你係甴曱
你係甴曱

x 2

曱甴~

-

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

依家唔係曱甴比人殺,係佢地周圍殺人呀,815男士被打到危殆呀!女士頭破血流!

大宅

回覆樓主:

昨天比自已友誤中汽油彈,引致火燒後欄,係咪你呀?我見到有隻曱甴除淨得條底褲,無事嗎?

男爵府

我會叫暴徒,人渣,乞衣,賤種,垃圾!

男爵府

吾應該叫曱甴,咁樣會侮辱左曱甴,起碼曱甴吾會幾十隻打其中一隻同類,打到瞓低重傷。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cheese08 發表於 19-9-16 17:37
依家唔係曱甴比人殺,係佢地周圍殺人呀,815男士被打到危殆呀!女士頭破血流!
...

曱甴做㗎!睇唔睇到呀?

yorkmami    發表於 19-9-16 18:35

大宅

畀面勳章

香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。香港曱甴,時代垃圾。

首頁
12345...10

尾頁

跳至