自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Small_Panda 發表於 19-9-18 09:09
個個角色,都有故事
間茶餐廳,真係好似細個屋企樓下果間
康華發現咗,但唔踢爆,會唔會留條 ...

我反而覺得黑貓靚寶係李施華前世既魂魄上左身落隻貓度喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我覺得劉江係知道陳山聰同李施嬅上一世發生過咩事嘅人,總之幢大廈啲靈異古怪嘢佢係全部都知道嘅,感覺佢係大boss。

mcyw888    發表於 19-9-18 16:47

子爵府

twchung 發表於 19-9-17 23:03
好睇! 好緊張!
殺人填命,做壞事的人,得到應有既報應。

係,節奏快又正面表達到因果
尋晚我都睇到好緊張
先知原來係第二集
好睇,我會睇返第一集

大宅

回覆樓主:

真係好好睇,未開始播前都已經覺得正,一定要追,最鍾意睇哩類

大宅

我今日都追左二集,覺得好睇

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

she007 發表於 19-9-18 00:05
咁你c6都冇睇?我都怕飄但我又睇倒喎,幾緊張,你睇翻啦

我見到個女仔訓左係浴缸流血, 夜晚都有D殘餘影像
唔好啦, 心血少

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

toyocat 發表於 19-9-18 00:23
其實係咪你老公都驚,揾你過橋?

唔知呢? 不過佢都有睇韓國懸疑片
唔知佢為左睇靚女定真係睇戲

侯爵府

睇左兩集, 一路睇一路驚, 節奏快, 各有故事, 題材似係講前世今生, 因果輪迴, 暫時都幾好睇。

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

faye209 發表於 19-9-18 10:22
真係好好睇,未開始播前都已經覺得正,一定要追,最鍾意睇哩類

昨晚同小朋友睇,好好睇節奏明快、每個人都交到戲。細嘅竟然唔驚,拍得好有氣氛。希望唔好爛尾

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

引人入勝

男爵府

wyl 發表於 19-9-18 09:59
我覺得劉江係知道陳山聰同李施嬅上一世發生過咩事嘅人,總之幢大廈啲靈異古怪嘢佢係全部都知道嘅,感覺佢係 ...
係呀, 仲有佢夢遊個本書, 好似講緊之後發生既事

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

睇左2集都好好睇,會繼續追.今集做大陸仔個演員做得好好,我睇到都有D心寒.加油!

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

好睇呀...有D驚驚地
但又想知點解

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好驚,頂唔順
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

幾好睇咁節奏明快,劇情緊湊!最重要男主角順眼,女主角靚女

琥珀宮

回覆樓主:

成套劇好多十二傳說的演員

男爵府

回覆樓主:

我覺得小魚好似真情入面樓南光個女!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

jollyma 發表於 19-9-17 23:51
其實如果套劇拍得好,真係唔駛大制作,成棟大廈廠景拍晒
我諗起荷里活經典影片"危情十日",成套戲响 ...

危情10日好睇, 邊度可以睇返, 套野好似都2,30年

伯爵府

回覆樓主:

幾好睇

子爵府

一次過睇咗兩集,好睇

首頁

尾頁

跳至