時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

I9528 發表於 19-9-17 14:43
支持警察,唔一定要開新戶

舊用戶太多私人資料 我身邊有黃人叫我唔好上網發聲,所以我就更加開個新戶發聲

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jojo1234 發表於 19-9-17 10:35
今時今日不止bk,fb,yahoo新聞,youtube留言等等,都睇到大部分市民已經企埋一線,齊心指責暴力,見暴力鬧 ...

fb都係?吾系赴?

伯爵府

ICbaby 發表於 19-9-17 14:49
fb都係?吾系赴?

呢到d jm post左d fb link,我入去睇大部份都反暴力

複式洋房

回覆 jojo1234 的帖子

我暫時封咗fb,但會在line新聞下面評論支持警察指責暴力。的確見到越黎越多人企出來指責黑衣人,但仍然有黃絲企硬

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

支持反暴力
打曱甴

水晶宮

上次獅子山貼話直升機接送、1-5頁黃絲人應聲蟲

水晶宮

I9528 發表於 19-9-17 14:42
佢地出公海扮中立,先可以達到效果
d 黃人每次見藍舖,就留言要入時政
但黃舖 / 扮中立舖,班黃人就湧出嚟 ...

男爵府

weldrick 發表於 19-9-17 11:28
我初初都係咁諗, 點知上星期一家人食晚飯, 見到防暴警察追緝捕暴徒大家拍手掌, 叫曱x抵死。 隔離枱啲人 ...

佢地影相其實為乜?起底、然後呢?咪就系報服囉!但無.犯法其實糸吾需要怕他們、反而他們更怕比我們影到佢!因為佢地暴光必死!看看那對夫婦被潑紅油!他們都吾驚!反而個年青人捉到驚過佢地!如果再這樣、香港沒法冶、 助長呢班人犯法。。捉到一個就小一個!睇下仲有幾多收$兄弟!吾收$衰左、咪抵死!!又要威、又要戴頭盔。。最睇吾起咪圍毆、單拖又無吉士!!難為D父母!生D吾見得光的仔女。真可恥!

首頁

尾頁

跳至