自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真心豪無意義!我覺得5次已ok!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

有試過向老師反影?

男爵府

堅恐怖喎... 我仔寫錯字只係抄3次

子爵府

一陣同老師反映,又話怪獸家長,寫幾個字姐,服從性低乜乜乜!
真係好慘!寫到樓主影個到其實小朋友都已經會記得錯字!
再寫就係懲罰性唔係改正!

男爵府

回覆樓主:

3, 4次都夠啦

男爵府

過份!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

木土土 發表於 19-9-17 21:21
不合理又無得益唔用腦既功課,若佢無時間,我會代做

其實,我認同。我都試過。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

另類體罰

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

無意義

子爵府

wingwing915 發表於 19-9-17 21:14
真心鄧個女慘,今日功課已經有7樣,小五功課已經每份都要用腦諗用腦計,我覺得抄三十次已經夠,真係估唔到 ...

問下校長 是否好似罰抄 不是改正

複式洋房

回覆樓主:

多得滯

伯爵府

wingwing915 發表於 19-9-17 21:14
真心鄧個女慘,今日功課已經有7樣,小五功課已經每份都要用腦諗用腦計,我覺得抄三十次已經夠,真係估唔到 ...

痴線!我數過,寫曬依板係128次!
咁樣點叫改正,我仔依家小一,温默書我自己叫佢寫10次,都俾99話la, 依家128次ar, 我老公一定去學校鬧爆

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊